Mini workstation med superkræfter

edbpriser.dk 22-12-48846 15:23

På Autodesk University viser HP i dag verdens første mini-workstation designet til Computer-Aided Design (CAD) programmer og andre industrier, hvor der er brug for ekstra mange computerkræfter.

Den nye, elegante HP Z2 Mini Workstation er et imponerende lille kraftcenter med masser af regnekraft og alsidighed, og den måler kun 5,8 centimeter i højden, hvilket gør den 90% mindre end de traditionelle kabinetter til forretningsbrug.

Læs også: 7 stærke råd før du køber professionel bærbar computer

Som en udvikling af succesen fra HP Z240 har HP Z2 Mini Workstation dobbelt så mange kræfter end andre kommercielle mini PC'er på markedet i dag og har samtidig mulighed for at understøtte op til seks skærme på en gang.

HP Z2 Mini Workstation er ikke højere end en espresso kop
HP Z2 Mini Workstation er ikke højere end en espresso kop.

HP Z2 Mini er designet til de millioner af CAD-brugere, der efterspørger mindre hardware, uden at man går på kompromis med lydforhold, ydeevne og driftsikkerheden ved forretningskritisk arbejde.

“Når man arbejder med design af nogle af de mest komplekse arkitektoniske former og modeller, er banebrydende teknologi helt afgørende.

Hastigheden og kompleksiteten af projekter er blevet intensiveret over årene, men computere som HP Workstation hjælper designere med hurtigt at omsætte deres visioner til virkelighed”, siger den internationalt anerkendte arkitekt Daniel Libeskind og stifter af Studio Libeskind.

Selvom HP Z2 Mini Workstation er lavere end en espresso kop, er den i stand til at designe alt lige fra avanceret elektronik til huse og bygninger.

HP Z2 Mini er udstyret med den næste generation af Intel Xeon processorer, grafik til professionelle fra NVIDIA og muligheden for at benytte HP Z Turbo Drive til hurtigt at håndtere store filer.

HP Z2 Mini Workstation

Den ultrakompakte og smukke workstation giver brugerne mange muligheder, da den kan placeres på eller under skrivebordet, bag på en HP Z-skærm eller på en væg.

Læs også: Så meget dyrere er Apples nye Macbook Pro end de (mindst) lige så gode Windows-alternativer

HP's ingeniører har specialfremstillet nye blæsere og et kølesystem, der sørger for helt stille akustik (63% mindre støj i forhold til en HP business mini PC) til workstation kunder, der har behov for driftssikkerhed i deres forretningskritiske arbejde.

Pris og tilgængelighed

HP Z2 Mini Workstation forventes at være tilgængelig i Danmark til december med en startpris på 6.299 kroner.