Mobilbrugerne vil gerne have større skærme med smalle rammer

edbpriser.dk 10-07-2017 10:36

Som en del af promoveringen af deres nye LG G6 smartphone har LG kreeret nedenstående infografik, der fortæller om brugernes ønsker til deres fremtidige smartphone.

Læs også: Se et par tidlige - og meget klodsede - iPhone prototyper

LG G6 er den anden sydkoreanske producents bud på en rammeløs mobiltelefon med sit 5,7 tommer FullVision display i det ekstra høje 18:9 format, der skal konkurrere mod Samsung Galaxy S8 og iPhone.

Men selvom grafikken er ment som et reklamefremstød, så er der faktisk ganske gode informationer om de tendenser, der rører sig på mobilmarkedet nu.

Således svarer 57,1% af de adspurgte, at de gerne vil have en større smartphone skærm, og samtidig siger 63,7%, at den fortsat skal kunne betjenes med én hånd.

Læs også: Video: OnePlus 5 slår iPhone 7 Plus i speed test

Grafikken viser også folks begrundelser for at ville have en større smartphone i rammeløst design, og hvilke ulemper de er bange for følger med.

Dermed kan LG's infografik lige så godt være en reklame for Samsungs endnu mere rammeløse Galaxy S8 modeller, men LG vinder på parameteret om at tilbyde den billigste smartphone med stor skærm og smalle kanter, idet LG G6 er mere end 1.000 kroner billigere end Galaxy S8.

LG infografik om brugertendenser