Modulopbygget computer fra Acer

edbpriser.dk 08-09-2015 14:14

Google kæmper med at få deres modul-mobil til at virke, og Razer har været der tidligere med en modulopbygget PC i form af Project Christine, der aldrig kom i handlen.

Acer er derimod klar til at sætte deres Revo Build M1-601 PC til salg til oktober her i Europa, som er en lille Windows 10 computer, der opgraderes ved at putte moduler oven på en base enhed.

Basen fylder kun 12,5 kvadratcentimeter i grundareal på skrivebordet, men hvor høj din Acer Revo Build PC bliver, er helt op til dig og dine behov.

Læs også: Computer stick fra ASUS med Windows 10

Ved hjælp af magneter og pogo pins kan du nemlig udvide PC'en med en større harddisk, et optisk drev, et audio modul eller sågar en projektor, idet magneter holder modulerne på plads og rækken af pogo pins sørger for kontakten til basen.

Acer Revo Build M1-601 moduler
Her kan du se rækken af pogo pins, der forbinder modulerne i Acer Revo Build.

Maks fem moduler oven på hinanden

Acer oplyser, at Revo Build maksimalt vil kunne stables i fem modulers højde, men så har man forhåbentligt også fået plads til det mest fornødne, og ellers er det jo nemt at skifte modulerne ud.

Startprisen er oplyst til €199 eller i omegnen af 1.600 danske kroner inklusiv afgifter, hvilket ikke er super billigt for et system drevet af en strømbesparende Intel Pentium eller Celeron processor og 32 GB lagerplads.

Acer Revo Build M1-601 base enhed

Læs også: Hvor meget RAM har du egentlig brug for?

Til gengæld får man et super fleksibelt system, der nok vil være sjovt at lege med for enhver LEGO-elskende PC bygger.


Kilde: Engadget