Moto X Play: Godt kamera og lang batteritid til en fornuftig pris

edbpriser.dk 17-01-47637 20:36

Der findes mange smartphones i segmentet mellem 2.000 og 3.000 kroner, men det er langt fra dem alle, som kommer med Moto X Plays specifikationer.

21 MP kamera og batteritid på mere end 30 timer

Motorolas spritnye mobil er nemlig udstyret med et 21 MP kamera og en masse kamera-teknologi og -software, der skal sikre flotte billeder, og en batteritid på et pænt stykke over et døgn, så man ikke hele tiden skal holde sig i nærheden af en stikkontakt.

Batteriet er - udover at være stort - også udstyret med Motorolas Turbo Charge teknologi, så man på en 15 minutters opladning kan opnå op til 8 timers brugstid.

Samtidig har Moto X Play en stor 5,5 tommer skærm (samme størrelse som iPhone 6 Plus) med en opløsning på 1920 x 1080 px, så der også er et flot display til at nyde kamerats pletskud på.

Moto X Play display

God Android mobil til prisen

Moto X Play kommer med en ganske ren Android Lollipop 5.1.1 installation, der er beriget med få forbedringer fra Motorolas side.

Prisen er nok så vigtigt holdt under de 2.700 kroner uden abonnement, og man kan vælge mellem en sort og hvid variant med 16 GB lagerplads, der kan udvides med yderligere 128 GB med et microSD hukommelseskort.

Find de bedste priser på Moto X Play her