Mozilla bag cool koncept mobiltelefon

edbpriser.dk 01-10-2010 15:50

Koncept designer Billy May er manden, som har samlet feedback fra deltagere i Mozilla's "Open Web Concept Phone"-projekt. Og der er ikke blevet lagt bånd på de vilde idéer og skøre indfald.

Resultatet er Mozilla Seabird, som du kan se i en virkelig lækker præsentationsvideo nederst her på siden. Desværre er det kun en konceptuel idé, men den giver nu alligevel mange gode og interessante bud på features til fremtidens mobiltelefoner.

To Pico projektorer
Blandt andet har Seabird indbygget to Pico projektorer - 1 på hver side af mobilen - som har forskellige funktioner alt efter telefonens placering.

Fladt på bordet giver de brugeren to halve QWERTY keyboards, der gør det nemt at indtaste længere tekster. Placeret i en dock kan den ene projektor give et helt tastatur på dit skrivebord, mens den anden projicerer et stort billede op på væggen foran dig.

Disse coole features og flere til kan du se i nedenstående video, som gør det svært ikke at få lyst til en Seabird. Desværre har Mozilla ingen planer om at sætte mobilen i produktion, så vi må håbe, at der er nogle af de andre producenter, der stjæler nogle af idéerne.

Hører I efter Nokia?

 

Kilde: Engadget.com