Mus og tastaturer fra Logitech vinder fire CES-priser

edbpriser.dk 14-10-46894 08:06

Consumer Electronics Association (CEA) står bag de kæmpestore CES messer, der afholdes hvert år i starten af januar med tusinder af fremviste produkter og over 150.000 deltagere.

Til disse messer bliver der hvert år også afholdt Innovation Awards, hvor udvalgte nyskabende produkter bliver fremhævet, og det er altså dette, som fire af Logitechs tastaturer og computermus har vundet.

Sød musik i enhver gamers ører

Logitech har vindere i kategorierne computerudstyr og computerhardware og tilbehør. Vinderen i computerudstyrskategorien er Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 der er et tastatur, der kan bruges til op mod tre trådløse enheder, der forbindes til tastaturet med Bluetooth.

Læs også: Kæmpestor og billig 40 tommer 4K PC skærm

Man kan altså bruge den til at skrive på ens computer og ved at dreje på en knap, kan man svare på en sms på ens smartphone med samme tastatur.


Logitech K480 er et rigtigt smart tastatur, hvis man ofte bruger flere trådløse enheder.

G502 Proteus Core, G402 Hyperion Fury og G910 Orion Spark RGB vandt alle i computerhardware og tilbehør kategorien.

G502 Proteus Core er fuldt ud brugerdefinerbar med 11 programmerbare knapper og op til fem vægte, der kan tilføjes musen for at give den perfekte balance. G402 Hyperion Fury har derimod fokus på hurtigheden. Det er nemlig verdens hurtigste gaming mus, og er dermed det bedste valg til højhastigheds FPS gaming.

Læs også: Bløder du i spillet – bløder du i virkeligheden!

G910 Orion Spark RGB kan også være med på hurtigheden, da det er verdens hurtigste mekaniske gamingtastatur. Tastaturet har de nye eksklusive Romer-G mekaniske taster, der giver op til 25 procent hurtigere betjening.

Skal du have opgraderet tilbehøret til din gaming station, så kan disse prisvindende produkter fra Logitech altså sikre, at du alt andet lige ikke går ned på udstyret.