My Passport Ultra lanceres i smart jubilæumsudgave

edbpriser.dk 31-08-2014 21:22

Der er blevet solgt over 60 millioner enheder af My Passport Ultra-serien, siden den kom på markedet i 1994. Serien har nu 10-års jubilæum, og det bliver fejret af WD med en model i et nyt elegant design og en særlig jubilæumsudgave.

De to modeller hedder henholdsvis My Passport Ultra – Metal Edition og My Passport Ultra – Anniversary Edition.

2 TB i børstet stål

Begge modeller er i børstet stål og har plads til 2 TB filer, fotos, videoer og musik. Designet er både mindre og slankere end ved tidligere modeller, og der medfølger backup og cloud-integration, så man har adgang til sit personlige indhold overalt.

De nydesignede kabinetter er ikke bare flotte at se på, men yder også ekstra beskyttelse mod eventuelle slag og rystelser på farten. Det er desuden muligt at beskytte begge drev med hardware-kryptering og password-skjold, så ens data er sikret ved tyveri.

My Passport Ultra - Metal Edition

My Passport Metal Edition inkluderer også WD Smartware Pro software med Dropbox-integration. Det betyder, at man kan sikkerhedskopiere indhold fra computeren til drevet og fra drevet til skyen, samt hente indhold direkte fra ens Dropbox-konto til drevet.

Vil du finde ud af, hvad der ligger til grund for 60 millioner solgte modeller og 10 års succes, så kan du finde My Passport – Metal Edition her, mens My Passport – Anniversary Edition bliver sat til salg i løbet af september i en begrænset periode.