Næste generation Apple TV får indbygget TV tuner

edbpriser.dk 03-02-2014 16:07

Det er det Apple-dedikerede site, 9to5Mac, der har dannet sig et overblik over de ændringer, Apple har foretaget sig i deres online butik, og de seneste rygter i branchen, der begge peger mod en snarlig opgradering af den populære medieboks, Apple TV.

Apple TV har fået sin egen sektion i Apple Store

Det første håndgribelige bevis på, at Apple TV ikke længere er et hobby projekt for æble-fabrikken, er dens nye fremtrædende plads i Apple Store.

Læs også: Apple iTV kommer nærmere

Hvor Apple TV før var gemt væk i iPod sektionen, har den nu fået sin helt egen sektion på lige linje med Mac computerne, iPad, iPhone og iPod.

Det tolker 9to5Mac som et utvetydigt tegn fra Apples side om, at der snart sker noget interessant med Apple TV.

Nye funktioner i Apple TV

Apple har efter sigende testet nye prototyper af Apple TV med en indbygget TV tuner, så man fremover vil kunne sende sit kabel TV gennem den lille medieboks og så manøvrere rundt i sine TV kanaler i en Apple-designet brugerflade.

Herudover fortæller kilder, at Apple muligvis vil kombinere Apple TV boksen med deres AirPort Express produkter, så den næste generation af Apple TV får en indbygget 802.11ac router.

Det skulle forbedre både video-signalet og stabiliteten, da den indbyggede router vil kunne prioritere signalet til Apple TV boksen og nedprioritere al anden trådløs trafik om nødvendigt.

Herudover skulle næste Apple TV også få et større fokus på gaming, hvor man skal bruge sin iPad, iPhone eller iPod som controller.

Læs også: Rygte: Ny Apple TV med App Store & Game Store snart

De seneste rygter går på, at næste generation Apple TV vil komme allerede i marts eller april måned, men der er endnu ikke meldt noget officielt ud fra Apples side.