Nespresso annoncerer ny kaffesmag til din kaffemaskine

edbpriser.dk 07-03-46106 04:00

Bukeela Ka Ethiopia er den fjerde tilføjelse til Pure Origin kapselserien, der allerede indeholder smagsvarianter fra Brasilien, Indien og Colombia. Denne gang har Nespresso kigget mod Etiopien, der er kendt for smagfulde kaffevarianter med blomsteraromaer.

Kaffekapsler bruges i kaffemaskiner såsom De’Longhis Nescafé Dolce Gusto Circolo og Electrolux’ Lavazza A Modo Mio Favola. De bruger ikke filtre, men små kapsler, der kommer i forskellige smagsvarianter.


Det er med blandt andet denne kaffemaskine fra De'Longhi, at du kan nyde den nye kaffesmag.

Det er således en ny og spændene variant af disse kapsler, som Nespresso har annonceret.

Den består af kaffe fra to forskellige 100 % håndplukkede kaffebønner af Arabicasorten. Den ene er vasket Arabica fra Sidama-regionen i den sydvestlige del af Etiopien. Denne kaffesort udgør også størstedelen af kaffen.

Læs også: Guide til køb af kaffe- og espressomaskiner

Den anden sort er Arabica fra den frodige og vestlige del af Etiopien. Den vokser i ældgamle skove, og kaffebønnerne får en markant og vild smag af at tørre i solen i denne region.

En smag af blomster

Nespresso beskriver smagen af Bukeela Ka Ethiopia som delikat frisk med en blomsterbuket af smag i form af jasmin, hvide liljer, bergamot og orangeblomster. Det er altså ikke så lidt, Nespresso lover med denne nye smagsvariant.

Navnet Bukeela betyder ”bønne” på Amharisk, der først og fremmest er sproget til økonomi og handel i Etiopien, mens Ka Etiopia betyder ”fra Etiopien” på det lokale sprog.

Lyder din egen filterkaffemaskine en smule kedelig oven på denne annoncering fra Nespresso, har vi en god nyhed til dig. Her på Priser.dk kan vi nemlig give dig et overblik over udvalget af kaffemaskiner, der bruger kapsler, så også du kan nyde Bukeela Ka Ethiopia. Du finder overblikket ved at trykke her.