Nespresso lancerer cubansk kaffesmag

edbpriser.dk 22-08-46620 12:50

Nespresso laver rigtigt meget kaffe, men det der især er populært for tiden, er kaffemaskiner, der laver kaffe fra kapsler, såsom Senseo, TASSIMO, eller kaffemaskiner fra De’Longhi.

De giver nemlig mulighed for at lave rigtigt mange forskellige slags kaffe med bare et enkelt tryk på en knap. Hvis du også er glad for at eksperimentere med en sådan kaffemaskine i hjemmet, så er der gode nyheder til dig.

Nespresso er nemlig kommet med en ny Limited Edition kaffesmag, denne gang med latinamerikansk inspiration.

Har du endnu ikke anskaffet dig en sådan kaffemaskine, så kan du finde de bedste priser lige her.

Nespresso importerer en livsstil

For cubanere er kaffe en livsstil. Det er det øjeblik på dagen, hvor man sætter sig ned og nyder en kop kaffe. Her er hyggen i centrum, og kaffedrikningen er et pusterum fra hverdagens stress.

Nespresso vil med deres nye kaffesmag Cubania forsøge at importere både oplevelsen af den livsstil og den kraftfulde cubanske kaffeoplevelse.


Det er ikke kun cigarer, Cuba er kendt for. Deres kaffe er også udsøgt.

Cubania har nemlig en overordentlig intens kaffesmag, der rammer 13 på Nepressos egen intensitetsskala, der måler en kombination af ristning, bitterhed og fylde. Det er opnået gennem en blanding af hele tre forskellige kaffetyper.

Det er den indiske Robusta, brasilianske Robusta Conillon og en komplementerende Arabica fra Etiopien. Cubania skal nydes sort, hvis man vil opleve dens vilde og komplekse aromaer til fulde.

Kaffe på cubansk maner

Vil du selv prøve kræfter med at skabe den originale cubanske kaffeoplevelse, så følger instruktioner her.

På Cuba blander man en portion kaffe med rørsukker, til det bliver en slags cremet masse, hvorefter man igen blander det med kaffe. Det gøres ved at brygge 25 ml ristretto, der blandes med rørsukker og derefter overhældes med endnu 25 ml ristretto.

Foretrækker du at drømme dig til Cuba med et enkelt tryk på en knap, så kan Cubania Limited Edition Grand Cru kan købes fra 1. september.