Nintendo Switch [TEST]: Spil som det passer dig

Rasmus Elm Rasmussen - Alt om DATA 09-08-2017 11:52

Nintendo har famlet lidt i blinde de senere år. Wii U  blev ikke den store succes, så der har været brug for nytænkning, og det må man i den grad sige, at Switch leverer.

Gaming på dine præmisser
I én og samme konsol dækker Switch alt, hvad vi kan forestille os, man kan have af spillebehov. Hvad enten du vil sidde derhjemme og spille på den store TV-skærm, om du vil have spillene med på rejsen, eller du vil sætte gang i festen med lidt sjov og uforpligtende social gaming i Wii-stil, så kan du det med Switch.

Som udgangspunkt er der tale om en slags tablet med controllere i hver side. De såkaldte ”Joy-Con”-controllere kan imidlertid også tages af og bruges løst, ligesom Wii-controllere, så du og dine venner kan spille sportsspil og lignende.

Læs også: De bedste spil i 2017: Action og strategi til din computer

Controllerne har avanceret bevægelsesfølsomhed og vibrationsmotor, og der er endda også et IR-kamera i den højre controller, så du kan aflæse afstand, form og bevægelse på nærliggende objekter. Den venstre controller har knap til screenshots, som du kan dele med vennerne.

Der følger desuden en dock med, som du kan sætte Switch i, og herfra forbinde den til et TV eller en anden skærm via HDMI. Via touchskærmen på Switch er det desuden muligt at navigere rundt i menuer og betjene diverse funktioner.

 

Læs mere...