Nissan forbinder smartwatch med din bil

edbpriser.dk 09-03-45660 06:46

Nissans Nismo Watch bliver udviklet til kørere af deres high end Nismo bilserie, og idéen er, at uret skal binde chaufføren tættere sammen med sin bil.

Du kan se nærmere på Nissans smartwatch i videoen herunder.

Realtids performance for bil og chauffør

Nissan Nismo Watch holder øje med din kørsel - heriblandt genneimageclouditshastighed og brændstofforbrug.

Samtidig holder det styr på vejforhold, og så giver Nissan Nismo Watch oplysninger om bilens generelle tilstand, og hvornår det er tid til eftersyn på bilen.

Læs også: Rygte: Microsoft laver Windows 8-ur i skudsikkert glas

Ved hjælp af en pulsmåler holder Nissans smartwatch også øje med din fysiske tilstand og vil advare dig om at sætte farten ned, hvis din puls bliver for høj.

Nissan Nismo Watch bliver også fuldt ud integreret med dine sociale tjenester, så dine venner kan følge med på dine køreture.

Nissan Nismo Watch
Sæt farten ned - din puls er for høj.

På længere sigt har Nissan også planer om at få indbygget både en hjerte- og en hjernemonitor samt måler til hudtemperatur til at holde øje med, hvordan din fysiske tilstand, koncentrationsevne og humør samt generel kropstemperatur og væskebalance er.

Det vil altsammen hjælpe med til at identificere, hvornår du vil have bedst mulighed for at køre optimalt i "zonen", og hvornår du er udmattet og bør holde en pause.

Nissan Nismo Watch har 7 dages batteritid

Nissan Nismo Watch forbindes til din bil via Bluetooth Low Energy og vil kunne klare sig i mere end 7 dage på én opladning, lover Nissan.

Der er to knapper til at betjene uret, som bliver opladet med et micro-USB stik og lukkes om håndledet med en snap-fit mekanisme.

Uret kommer i tre farver - sort, hvidt og sort/rødt - og det bliver leveret i en eksklusiv kasse lavet af gummi og dæk indsamlet fra racerbanen.

Læs også: Sony SmartWatch 2 på vej

Pris og lanceringsdato fortæller Nissan ikke noget om, men man kan nok godt forvente, at prisen bliver i den højere ende.

Nissan Nismo Watch bliver vist frem på Frankfurt Motor Show, som løber af stablen fra 10.-22. september.


Kilde: Nissan