Nokia angriber iPhones foto-evner i ny kampagne

edbpriser.dk 06-08-2013 12:16

Nokia Lumia 925 kommer officielt til Danmark den 15. august, men kan dog allerede købes her på EDBpriser.

Microsoft mangler stadig at få ordentlig gang i salget af deres Windows Phone 8 mobiltelefoner, som endnu ikke har taget væsentlige markedsandele fra Android og Apples iOS.

Læs også: Nokia: Microsoft har været en sløv Windows Phone-partner

Nokia angriber Apple

Velsagtens derfor har finske Nokia taget fløjlshandskerne af og er begyndt at angribe især Apple i en kampagne, der skal gøre mobil-kunderne opmærksomme på Lumia-telefonernes overlegenhed i forhold til iPhone, skriver The Verge.

Først var det en video, som sammenlignede iPhone brugere med zombier, og nu har Nokia frigivet en video (se begge videoer herunder artiklen på denne side), hvor de laver direkte sammenligninger mellem billeder taget med Nokia Lumia 925 og iPhone 5.

Nokias PureView teknologi

Den seneste video fra Nokia gør opmærksom på selskabets prisvindende PureView teknologi, der med sine seks fysiske linser og Carl Zeiss optik skulle kunne tage rigtig gode billeder selv i svagt lys.

Nokia Lumia 925 tager gode billeder i lav belysning
Nokia Lumia 925 tager gode billeder i lav belysning.

Videoen tager udgangspunkt i Apples "Hver dag"-kampagne, som for nyligt fortalte, at der bliver taget flere billeder med en iPhone hver dag end med nogen anden mobiltelefon (se videoen herunder).

Og Nokia har lavet deres video i fuldstændig samme stil som Apple med lignende musik og fortællerstemme, og de har endda fundet nogle af de samme lokationer, som Apple bruger i deres video.

Men Nokias modsvar til Apple er, at der hver dag bliver taget bedre billeder med Nokia Lumia mobiltelefoner end med nogen anden mobil.

Selvsikre Nokia

Nokia mener nok, at de har bedre kamera teknologi end Apple, og vil gøre alt for at sælge dette synspunkt til deres kunder, men de har ikke så meget at have denne nyfundne selvtillid i, hvis ikke deres Lumia telefoner snart bliver en stor succes.

Indtil nu har Nokia kun solgt 27,3 millioner på 18 måneder, og de sætter alle sejl ind på at deres Lumia 925 kan sætte gang i salget.

Til sammenligning solgte Apple 31,2 millioner iPhones i sidste kvartal.

Læs også: iPhone 5C og iPad 5 afsløret i to videoer