Nu kommer Google Pay til Danmark

Redaktionen - 30-10-2018 11:29

Googles betalingsapp Google Pay giver fra i dag danske Android-brugere mulighed for at betale hurtigt, sikkert og nemt med deres smartphone. Google Pay lanceres i samarbejde med blandt andre VISA, Mastercard, Nordea og Jyske Bank og lover stærk beskyttelse af brugerens data og betalingsoplysninger

I dag lancerer Google betalingsapp’en, Google Pay, i Danmark og resten af Norden. App’en gør det muligt for Android-brugere med Android 5 eller nyere versioner at koble kredit- og debetkort til deres Google-konto og gennemføre betalinger med telefonen i butikker, som har kontaktløs betaling, og på tværs af Googles produkter.

“Fra i dag kan man koble kredit- og debetkort fra danske partnerbanker til Google Pay og derefter bruge app’en til at betale hurtigt og sikkert millioner af steder i Danmark og i resten af verden. Danmark er det 25. land, hvor vi nu tilbyder Android-brugere en bekvem og friktionsløs måde at betale og administrere transaktioner på via deres telefon,” siger Florence Diss, Googles EMEA-chef for Handelspartnerskaber.

Google Pay kan downloades fra Google Play Store fra i dag.


Læs mere...