NVIDIA satser på 4K gaming med Battlebox

edbpriser.dk 12-11-45722 23:13

Under fællesbetegnelsen NVIDIA Battlebox har NVIDIA samlet en række amerikanske PC-byggere til at lave de ultimative stationære gaming PC'er, der vil kunne afvikle efterårets store spil-udgivelser i 4K-opløsning uden problemer, skriver SlashGear.

Læs også: Sådan får du lyd fra din PC til din hjemmebio

For at kunne opnå prædikatet NVIDIA Battlebox skal den stationære PC indeholde en konfiguration med to eller tre GeForce GTX 780 grafikkort i en SLI opsætning til at starte med.

NVIDIA Battlebox SLI opsætning

Dernæst skal en NVIDIA Battlebox være udstyret med en overclocket Intel Haswell i5 eller i7 processor, en god portion DDR3 RAM, et avanceret kølesystem og en lynhurtig SSD harddisk.

Det lyder ikke billigt, og det bliver det heller ikke, da startprisen vil være omkring de 23.000 kroner, mens den vildeste udgave i den anden ende af pris-skalaen snildt kan ende helt oppe i nærheden af de 100.000 kroner.

Hertil skal man så lige huske at ligge prisen for en 4K-skærm, som lige nu ligger på små 27.000 kroner her på EDBpriser for den første skærm på markedet med den opløsning, ASUS PQ321QE.

Læs også: Tag din stationære PC på skødet

Men så får du også et flot 31,5 tommer gaming monster til skrivebordet, der kan køre spil i opløsningen 3840 x 2160 px.

HD vs. 4K opløsning

De nyeste spil i den højeste opløsning

Flere af efterårets mest ventede spil er klar til at blive afviklet i 4K opløsning. Det drejer sig blandt andet om "Assassin's Creed: Black Flag", "Batman: Arkham Origins", "Call of Duty: Ghosts", "Splinter Cell: Blacklist" og "Watch Dogs".

4K spil

Alle disse spil bliver klar i opløsninger, der vil efterlade de nye konsoller fra Sony og Microsoft grædende tilbage i støvet, fordi de på PC kan gøre brug af de nyeste grafik-optimerende teknologier, som er muliggjort ved, at de bliver afviklet på et hardware setup, hvor PlayStation 4 og Xbox One slet ikke kan være med.

Læs også: LG kommer med 21:9 UltraWide All-in-one PC

Mon ikke de store PC byggere på EDBpriser: Føniks, Computer Planet, Coolgamers og MM Vision snart kan tilbyde et setup, der lever op til NVIDIA's Battlebox krav.