Ny 4 tommer iPhone tidligt til næste år

edbpriser.dk 06-12-47811 12:23

Når KGI-analytikeren Ming-Chi Kuo udtaler sig om Apples kommende produkter, plejer verden at lytte, for han er sædvanligvis en meget velinformeret herre.

Denne gang fortæller Kuo, at Apple kommer med en ny 4 tommer iPhone i første halvdel af 2016, og at den kommer til at ligne iPhone 5s og have en A9 processor.

Læs også: Pas på hvis du bruger iPhone som vækkeur

Udover størrelsesforskellen i forhold til iPhone 6s og 6s Plus vil den nye mindre iPhone heller ikke få Force Touch, hvilket burde gøre den lidt billigere.

Kuo mener, at der er et stort marked for smartphones på 4 tommer, og han spår, at Apple vil kunne sælge 20-30 millioner styk inden udgangen af næste år.

iPhone 7 kommer planmæssigt

Denne ekstra iPhone lancering vil ikke betyde noget for iPhone 7, der fortsat vil blive præsenteret i tredje kvartal af 2016.

iPhone 7 koncept
iPhone 7 koncept rendering.

iPhone 7 vil fortsat komme i en 4,7 tommer størrelse og en Plus model på 5,5 tommer, og de vil blive udstyret med en ny A10 processor.

De vil dog skille sig ud fra hinanden ved, at iPhone 7 får 2 GB RAM og iPhone 7 Plus bliver udstyret med 3 GB RAM, fortæller Kuo.

Læs også: Video viser fordelen ved de 2 GB RAM i iPhone 6s

Tidligere rygter har peget på, at iPhone 7 modellerne bliver vandtætte, og at de bliver fremstillet i et helt nyt materiale i stedet for metal som de nuværende modeller, men de rygter udtaler Kuo sig ikke om.


Kilde: ITavisen.no