Ny Blu-ray-afspiller til 3D fra Panasonic

edbpriser.dk 15-08-42615 16:20

I næsten 20 år har Panasonic haft et udviklingslaboratorium i Hollywood, Panasonic Hollywood Laboratory (PHL). Sammen med verdens førende filmstudier har Panasonic forsket og udviklet teknikker til optimal billedvisning.

Den nye afspiller er baseret på de teknikker, og gør det muligt at reproducere 3D-materiale i absolut højeste kvalitet i forhold til dybde, skarphed og farvegengivelse.

Superhurtig opstart
Ud over at billedkvaliteten er i top, er afspilleren også hurtig. Med funktionen Ultra Fast Booting tager det kun 0,5 sekund at opstarte afspilleren for at kunne afspille en film.

BDT100 er tyndere i designet end storebroderen, DMP-BDT300, og måler nu kun 59 mm i højden.

Netværksmuligheder
DMP-BDT100 har flere netværksmuligheder. Afspilleren er klargjort til at gå på det trådløse netværk, så du ikke behøver trække kabler rundt i huset. Via funktionen VIERA CAST tilbydes en række muligheder for streaming, blandt andet med populære tjenester såsom YouTube og Picasa. Afspilleren er også DLNA-kompatibel, så du kan afspille højtopløselige formater som MKV og DivX Plus HD.

BDT-100 kan også læse billed-formater som JPEG og film-formater som AVCHD, MPEG2 fra både digitale- og video-kameraer via de integrerede SD- eller USB-indgange. Naturligvis kan afspilleren også vise det 3D-materiale, der er blevet indspillet med Panasonics nye 3D-videokamera for forbrugere: HDC-SDT750.

Med alle de nye features sætter BDT100 standarden for, hvad en Blu-ray-afspiller skal kunne i 2010: Højtopløselige billeder, adskillige netværksmuligheder, enkel at betjene og 3D-afspilning. Ganske enkelt en maskine til fornøjelse for hele familien og dens venner.

PHL Reference Chroma Processor Plus
PHL Reference Chroma Processor Plus er en avanceret teknik til at behandle billeder. Hver pixel i videosignalet behandles vertikalt, så farvedata reproduceres med den dobbelte nøjagtighed ved afspilning i forhold til andre systemer. Det giver farver og skarphed så tæt på originalkilden som muligt.

Forbedret konvertering til Full-HD
Med P4HD-processoren konverteres dine gamle DVD-film til Full-HD.

96-kHz Re-master
Med funktionen 96-kHz Surround Re-master forbedres lydkvaliteten på CD’er og andre lydkilder. Lydinformationen analyseres og forstærkes for at skabe den bedst mulige lydkvalitet.

Tilgængelighed og pris:
DMP-BDT100 er tilgængelig i butikker fra slutningen af august. Den vejledende pris er 2.499 DKK.

Panasonic DMP-BDT100 3D Blu-ray afspiller