Ny Fujitsu bærbar klarer 20 timer på en opladning

edbpriser.dk 20-01-47032 12:33

Udviklingen af ny bærbar teknologi er altid et kapløb mellem batteri og hardware. Batterierne bliver hele tiden bedre og bedre, men udviklingen af særdeles strømslugende hardware som skærme i høj opløsning og kraftige processorer er altid lige i hælene på batteriteknologien.

Det gælder også for bærbare computere, og derfor er det altid interessant, når producenterne tilføjer modellerne et twist for at vride et par ekstra timer ud af batteriet.

To batterier og Intels nye Broadwell-processor

Fujitsus løsning er at tilføje et valgfrit ekstra internt batteri, der samlet giver den bærbare computer 20 timer at løbe på, før den igen får brug for en opladning.

Læs også: Rammeløs Infinity-skærm i Dells højopløste Ultrabook

Selv uden det ekstra batteri klarer Lifebook S935K 15,9 timer, hvilket for de fleste er mere end nok til at kunne klare sig igennem dagen, om end batteriets levetid nok er en smule mindre ved normal brug.

Fujitsu har desuden udstyret den med Intels femte generation Broadwell-processor, og et IGZO-display på 13,3”.

DVD-drevet, batteriet og andre komponenter kan udskiftes, og Lifebook S935K kommer desuden med en fingeraftryksscanner, NFC, smart kort læser og porte til LAN og RGB.


Der kommer fire nye modeller fra Fujitsu i Lifebook-serien: S935K, T935, T725 og U745.

Udover Lifebook S935K kommer der tre mere i Lifebook-serien: T935 og T725, som begge er 2-i-1 bærbare computere på henholdsvis 13,3” og 12,5”, og U745 som er en tynd og let Ultrabook, der især bliver markedsført på forbindelsesmulighederne, der blandt andet omfatter en efterhånden sjælden VGA-port.

Læs også: HP kommer med 12 tommer business tablet

Der er endnu ikke nogen forlydender om tilgængelighed og pris, men ifølge Fujitsu skulle alle fire modeller komme til salg i februar.