Ny induktionskogeplade skaber falske LED-flammer

edbpriser.dk 09-09-46790 01:16

Induktionskogeplader har rigtig mange fordele. En induktionskogeplade varmer ikke kun dine gryder og pander markant hurtigere op end keramiske kogeplader, men de bruger også en del mindre energi end både gaskogeplader og keramiske kogeplader.

Det eneste problem er, at det er svært at se, hvornår der er varme under gryderne, og hvor meget varme der er tale om. Det er dette problem, som Samsung nu har løst ved at putte små LED-lamper i deres nyeste komfur.

Samsungs nyeste komfur laver små flammer med LED-lys

Chef Collection Induction Slide-In Range er navnet på Samsungs nyskabning, der fremviser det bedste, som Samsung kan præstere, når det kommer til komfurer af højeste kvalitet.


De små halvcirkler af blafrende flammer kan hjælpe med at holde styr på de varme gryder.

Det er i dette komfur, at Samsung har installeret fire halvcirkler af de små smarte LED-lamper. Der kan altså projekteres blå blafrende flammer op på op til fire forskellige gryder eller pander på samme tid.

Læs også: Nye ovne fra Bosch er mere avancerede end nogensinde

LED-flammerne ligner de flammer, man får ved en normal gaskogeplade, og de varierer endda i farve og intensitet, alt efter hvor højt der er skruet op for varmen på kogepladen.


Her kan man ane den halvcirkel, hvorfra LED-flammerne bliver projekteret op på panden.

Samsungs LED-flammer er en fed gimmick, der nok skal imponere familie og venner, men samtidig er det en smart funktion, der også giver mening tirsdag aften, når man stresser over aftensmaden og har brug for overblik over madlavningen.