Ny iPod dock fra Sony

edbpriser.dk 01-05-42738 10:20

• Kraftig bas og hi-fi-kvalitetslyd fra ny digital 20W + 20W forstærker og avanceret højtalersystem
• Trådløs fjernbetjening med fuld menukontrol til iPhone/iPod
• Kompakt, elegant og minimalistisk design, der passer til enhver indretning og ethvert rum

RDP-X50iP er Sonys seneste skud på stammen i rækken af højtalerdocks til Apples iPhone og iPod. Den minder om de allerede eksisterende RDP-XF100iP og RDP-X80iP-modeller, men fokus på denne model har været på at levere den bedst mulige lyd til en overkommelig pris for en bred målgruppe.

Det unikke ved RDP-X50iP er den specialdesignede digitale forstærker og lange højtalerenhed, der sikrer en flot og ren lyd på 20W + 20W RMS – med andre ord en lydoplevelse, der fylder hele rummet.

Den lange højtalerenhed, den ekstra lange luftkanal, og de to udgangsporte giver højtalerne en fyldig og kraftfuld bas, der perfekt understøtter de klare mellemfrekvenser og den sprøde diskant – som igen forstærkes af den indbyggede Digital Signal Processing-teknologi.

At benytte RDP-X50iP er virkelig simpelt; du skal blot sætte din iPod eller iPhone i højtalerdocken, så kan du lytte til din yndlingsmusik imens den oplader. Med den infrarøde fjernbetjening får du endda fuld kontrol over din iPhone eller din iPods musikfunktioner, så alt virker, som du ønsker.

I stedet for at være afhængig af præ-definerede indstillinger til forskellige musikgenrer, er lyden desuden optimeret til generel brug, og lytteren belønnes med lyd i særklasse uanset hvilken musik, der spilles. Desuden ser RDP-X50iP lige så godt ud, som den lyder. Det minimalistiske og diskrete design passer ind i ethvert indendørs miljø og harmonerer med stort set alle former for indretning.

Med lanceringen af RDP-X50iP har Sony tilføjet et vigtigt medlem til listen over de populære højtalerdocks. Alle musikelskere, der ønsker den bedst mulige lyd kombineret med et smukt design og en attraktiv pris, kan nu få alle ønsker opfyldt på én gang.

Pris og tilgængelighed:
Sony RDP-X50iP er tilgængelig i handlen i slutningen af oktober. Vejledende udsalgspris er 1.799,- kroner.