Ny JBL streaming højttaler med Chromecast teknologi

edbpriser.dk 06-09-49347 09:56

JBL Playlist er en ny trådløs højttaler til hjemmet eller kontoret med indbygget Google Chromecast, som gennem Wi-Fi giver brugeren mulighed for at streame musik fra deres yndlings musiktjenester som Spotify eller Pandora uden at skulle benytte Bluetooth.

I stedet streames musikken til JBL Playlist direkte via Wi-Fi, hvilket giver en bedre lydkvalitet end ved anvendelse af Bluetooth.

JBL Playlist

Ved at streame direkte fra den mobile enhed via Wi-Fi behøver brugeren heller ikke at være inden for en given afstand af højttaleren for at kunne afspille musik eller podcasts, hvilket giver en større bevægelsesfrihed.

Læs også: Test: Wunderbar WONDERBOOM

For at forstærke lydoplevelsen yderligere kan JBL Playlist forbindes til andre JBL Google Chromeast-højttalere, og med Multi-Room-funktionen aktiveret kan man således fylde ethvert rum i hjemmet med sin yndlingsmusik.

JBL Playlist

JBL Playlist er designet med en bred højttalerflade, der sammen med den indbyggede passive radiator giver stor lyd og en velafstemt bas.

Den karakteristiske matte finish og stofbelægningen giver højttaleren et elegant udseende, og da man kan vælge mellem farverne sort, hvid og blå, skulle det ikke være noget problem at finde en model, der passer ind i stuen.

JBL Playlist farver

JBL Playlist egenskaber

Med Google Chromecast indbygget i højttaleren er det nemt at streame musikken - med et enkelt tryk på cast-knappen streames musikken direkte fra din yndlings musiktjeneste til højttaleren.
Spotify Connect gør det nemt at afspille din yndlingsmusik direkte fra din telefon eller computer ved at anvende Spotify som fjernbetjening. Benyt højttalerens One Touch Play-funktion for at afspille din yndlings spilleliste med det samme.
24bit/96kHz giver en høj lydkvalitet gennem Wi-Fi opkobling.
Nyd musikken uden afbrydelser: Du kan besvare et opkald, spille et spil, sende en besked eller forlade rummet – alt sammen uden at afbryde afspilningen eller dræne batteriet for strøm.
Simpel installation og multi-room afspilning med en step-for-step guide til Google Cast-appen
Dual band Wi-Fi tilslutning og 802.11ac netværkssupport, som giver en hurtig, robust og stabil trådløs forbindelse.
Musikafspilning via Bluetooth eller 3.5 mm-input.

Læs også: Intelligent mini-højttaler fra B&O

Pris og tilgængelighed

JBL Playlist er tilgængelig hos de danske forhandlere om kort tid til en vejledende pris på 1.299 kroner.