Ny mobil til bedsteforældrene fra emporia

edbpriser.dk 28-08-2014 13:43

Nye smartphones kommer efterhånden med så mange funktioner, at de fleste kan blive en smule forvirrede en gang imellem. Hvis man så ovenikøbet er flere generationer fra at være digitalt indfødt, så kan en smartphone hurtigt virke som en uoverkommelig udfordring.

Derfor har emporia specialiseret sig i at lave telefoner henvendt til de ældre. Det er simple telefoner med en række funktioner, der henvender sig specielt til de ældres behov, og de lancerer nu den seneste i rækken.

Smart uden at være kompliceret

emporiaCONNECT er navnet på den nye telefon, og emporia selv kalder det en smart ældremobil. Det skyldes, at betjeningen er gjort simpel uden unødvendigt store menuer, der er nem adgang til opkald og SMS, og der er intet behov for downloads.

Samtidig er den udstyret med en række funktioner, der er ekstra hjælpsomme for ældre. Det er for eksempel et smart opkaldssystem, der kan ringe fem forskellige numre op i nødstilfælde. Hvis telefonen ikke bliver taget, ringer telefonen automatisk op til det næste nummer, indtil telefonen bliver taget.

Derudover er der mulighed for, at børn eller børnebørn kan følge med fra deres smartphones via emporiaME-appen. Den gør det muligt at oprette påmindelser, se kalender eller batteristatus og dele billeder, hvilket gør det muligt for alle at være trygge.

Læs også: Priser til LG og Huawei ved EISA Awards

Derudover har telefonen et kamera på to megapixel, to GB hukommelse, vejrudsigt, mulighed for hukommelsestræning og GPS-vejledning til nærmeste faciliteter.


emporiaCONNECT er den perfekte mobil til ældre, der har det lidt svært med avancerede smartphones.

Kunne kommunikationen mellem bedsteforældre, børn og børnebørn forbedres i din familie, så er emporiaCONNECT måske det værktøj, som I mangler. emporiaCONNECT har en vejledende udsalgspris på 999 kroner.