Ny mobilkamera konge

edbpriser.dk 23-09-47718 04:43

Det er kameraeksperterne fra DxOMark, som har gennemtestet Sony Xperia Z5 og nu kan udråbe den til at have det bedste kamera af alle smartphones på markedet.

Sony Xperia Z5 ligger nærmest side om side med Samsung Galaxy S6 Edge, når det kommer til fotografering, men den overhaler den alligevel med en bedre blitz og ikke mindst med sin stærke autofokus, som DxOMark kalder den bedste, de har oplevet.

Læs også: LG G4 har det næstbedste kamera på markedet

Kameraet i Sony Xperia Z5 arbejder godt under alle lysforhold med en god hvid-balance og flot farvegengivelse og har kun ganske få skønhedsfejl.

Sony Xperia Z5 kamera

Uovertruffen stabilisering på video optagelser

Ved video optagelser imponerer Sony Xperia Z5 i særdeleshed på billedstabiliseringen, der er langt bedre end hos konkurrenterne.

Den allerede roste autofokus fungerer også rigtig godt og hurtigt, når det gælder de levende billeder, og det er også på grund af disse imponerende resultater, at Sony Xperia Z5 kan overtage førstepladsen.

Sony Xperia Z5's karakterer fra DxOMark

Så venter vi bare på iPhone 6s Plus

Som du kan se på DxOMarks nye rangliste herunder, befinder kameraet i iPhone 6 Plus sig nede på 7. pladsen.

Sony Xperia Z5 i toppen af DxOMarks rangliste

Læs også: Video viser fordelen ved de 2 GB RAM i iPhone 6s

Og da kameraerne i de nye iPhone 6s og 6s Plus modeller både har fået en større billedsensor på 12 MP og forbedret den bagvedliggende teknologi, skal det blive spændende at se, hvor Apple ender i tabellen med deres nye flagskib.

Find de bedste priser på Sony Xperia Z5 her