Ny og forbedret prisagent på EDBpriser & Co

edbpriser.dk 23-10-2014 14:56

Går du og venter på, at den der superlækre ASUS ZENBOOK eller det nye Canon DSLR kamera rammer lige præcis det prispunkt, hvor du gerne vil ligge pengene på disken og slå til, så benytter du - eller burde benytte - EDBprisers prisovervågning.

På ethvert produkt på EDBpriser (samt HIFIpriser, SPILpriser og Priser.dk) kan du oprette en prisagent, der holder øje med prisen for dig og sender dig en mail, når den ønskede pris er nået.

Prisovervågning knap på produkt

Det er en smart - og ganske gratis - service, som du kan oprette lige så mange af, som du lyst til, og nu er prisovervågningen blevet endnu bedre.

Du behøver ikke at være logget ind

Tidligere skulle du være logget ind med enten et EDBpriser eller Facebook login, men det er ikke længere nødvendigt.

Nu kan du bare trykke på Prisovervågning-knappen på produktets side, som vist på MSI grafikkortet herover, eller du kan klikke på "Hold øje med prisen" direkte på oversigtssiden, som vist herunder.

Prisagent oprettelse direkte fra produktoversigten
Prisagent oprettelse direkte fra produktoversigten.

Det bringer et vindue med "Opret prisagent" frem, hvor du kan skrive din ønskede pris og din email, og så modtage en mail, når prisen rammer dit ønske.

Prisagent vindue

Her vil den garvede EDBpriser bruger også opdage en anden nyhed, da man nu kan vælge at blive notificeret, hver gang prisen falder med yderligere et beløb mellem 10 og 2.000 kroner.

Vær i øvrigt opmærksom på, at dine oprettede prisagenter kun sender en email, når varen er på lager, og at prisen, du vælger i prisagenten, er inklusiv fragt.

Mindre fejlrettelse

Når du logget ind med enten EDBpriser eller Facebook login, vil du i toppen af EDBpriser.dk kunne se, hvor mange aktive prisagenter du har prisovervågning på.

Prisovervågning - antallet af prisagenter
Prisovervågning - antallet af prisagenter.

Tidligere kunne dette tal godt være upræcist, fordi tallet viste alle dine oprettede prisagenter, men når du klikkede dig ind til din oversigt, ville du kun finde de produkter, som var på sitet den dag.

Nu passer tallet med antallet af aktive produkter på sitet, som du kan redigere i, så der ikke længere er forskel på tallet og det resultat, du ser, når du klikker dig ind.

Alle dine prisagenter er dog gemt, så hvis produktet igen kommer på sitet, vil du blive notificeret, hvis prisen rammer dit mål.

Samtidig er det værd at bemærke, at alle 26.000+ oprettede prisagenter fra før opdateringen stadig er aktive og fortsat holder øje med, hvornår en forhandler matcher din ønskepris.

Vi håber, at du fremover vil få endnu større glæde af prisovervågningen på EDBpriser & Co.