Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Ny og mere avanceret trackball kan justeres i højden

edbpriser.dk 06-09-2017 10:13

Logitech MX ERGO er noget så sjældent som en ny trackball-mus, hvilket ikke just er et produkt, der bliver fornyet hverken hvert eller hvert femte år...

Ikke desto mindre har Logitech valgt at sende den forbedrede trackball, MX ERGO, på markedet nu, som et alternativ til den gængse mus med meget mindre belastning af muskler, håndled og skulder.

Faktisk reducerer Logitech MX ERGO muskelbelastningen med hele 20 procent i forhold til en almindelig mus, og den nye trackball kommer desuden med et smart justerbart hængsel, så brugerne kan indstille vinklen fra 0 til 20 grader og opnå den mest aflastende arbejdsstilling.

Læs også: Test: Lille kvik mus med den smarte Flow funktion - anmeldelse af Logitech MX Anywhere 2S

Logitech MX ERGO har justerbart hængsel
Logitech MX ERGO har justerbart hængsel til at give den rette arbejdsstilling.

"Vi er så begejstrede over denne nye trackball. Den er tilbage, bedre end nogensinde, og ideen til denne trackball-innovation blev inspireret af vores brugere, der opfandt kreative måder at opnå deres ønskede niveau af komfort, hvor de nogle gange tilføjede kiler under deres trackball, for at forhøje vinklerne,” fortæller Anatoliy Polyanker, global portfolio og brand director hos Logitech.

Formen på Logitech MX ERGO er designet til at give hånden fuld håndflade- og fingerstøtte, og overfladen er dækket af blød gummi, der giver et godt og behageligt greb.

Logitech MX ERGO

MX ERGO er udstyret med den nyeste trackingteknologi, der giver hurtigere og mere præcis navigation med mulighed for øjeblikkeligt at ændre cursorens hastighed og nøjagtighed for optimal kontrol med et tryk på en knap.

Det indbyggede genopladelige batteri holder op til fire måneder, og med bare et minuts opladning kan MX ERGO give dig en fuld arbejdsdag, hvis du er ved at løbe tør for strøm.

Logitech MX ERGO

MX ERGO har både Easy-Switch og Flow

Med Logitech Flow og Easy-Switch kan du nemt styre flere computere samtidig.

Læs også: Test: Fremragende kontormus med smågenial Flow funktion - anmeldelse af Logitech MX Master 2S

Du kan skifte problemfrit mellem to (Easy-Switch) eller tre (Flow) computere med MX ERGO og endda kopiere og indsætte indhold, billeder og dokumenter mellem dem via Flow funktionen.

Det hele styres og opsættes rimelig simpelt i Logitech Options programmet.

Pris og tilgængelighed

Logitech MX ERGO har en vejledende pris på 899 kroner, og den forventes på markedet i denne måned.