Ny PC skærm til professionelle brugere

edbpriser.dk 06-12-2017 08:43

Adobe RGB 99% farveskala med HDR og Quad HD-opløsning i en 32 tommer stor skærm vil nok få tænderne til at løbe i vand hos de brugere, som har PC skærmen som et af deres vigtigste arbejdsredskaber.

Og det er, hvad Philips' nye skærm med ved navn 328P6AUBREB tilbyder samt simpel docking med et enkelt kabel.

Enkel tilslutning med mange muligheder

Udover de ventede tilslutningsmuligheder i form af DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 og VGA er Philips 328P6AUBREB også udstyret med en brugervenlig USB 3.1 Type C port, hvor stikket aldrig kan vendes forkert, og overførselshastigheden er i top.

USB-C porten giver brugeren mulighed for at oplade enheder, overføre lyd- og videosignaler og koble sig på internettet - alt sammen gennem et enkelt kabel.

Det giver også mulighed for at koble flere skærme sammen på én gang, hvilket eksempelvis er brugbart for grafiske designere og andre med hang til meget skærmplads.

USB 3.1 er 20 gange hurtigere end USB 2.0, hvilket gør dataoverførsler til en leg og er endda også kraftfuld nok til at oplade bærbare computere, så brugere undgår at løbe tør for strøm.

Philips 328P6AUBREB

Flot og præcist billede

Med Quad HD opløsningen på Philips 328P6AUBREB vil brugeren kunne nyde en stærk visuel oplevelse i høj opløsning.

HDR teknologi sikrer desuden ekstraordinær lysstyrke og kontrast sammen med en bred vifte af fængende nye farver, som aldrig før har været tilgængelige på en skærm.

Skærmen med 10-bit tilbyder hele 1.074 milliarder farver, hvilket er understøttet af 12-bit intern processering, som leverer mere naturlige farver og ensartede gradueringer.

Læs også: Test af Philips Brilliance B-line 272B7QPTKEB - ideel arbejdsskærm

Med 99% Adobe RGB og 100% sRGB (CIE 1973) tilbyder 328P6AUBREB professionelle farvestandarder, og 2560 x 1440 pixels sikrer krystalklare billeder og bringer grafik til live.

Takket være IPS-teknologi kan skærmen betragtes fra en 178° vinkel uden, at man mister den farvenøjagtighed og skarphed, som grafiske arbejdsprogrammer kræver.

God komfort for krop og øjne

Philips 328P6AUBREB står på en SmartErgoBase, der er en ergonomisk justerbar fod, som giver brugeren mulighed for at tilte, dreje og hæve skærmen for maksimal komfort.

Philips 328P6AUBREB

Skærmen byder også på Philips LowBlue Mode, hvilket reducerer det potentielt skadelige kortbølgede blå lys, og Flicker-free-teknologi regulerer skarphed og reducerer flimren for en endnu mere behagelig brugeroplevelse.

De indbyggede stereohøjttalere sikrer god lydgengivelse og eliminerer samtidig behovet for at tilslutte ekstra højttalere.

Læs også: Billig QHD skærm på hele 31,5 tommer

Derudover består skærmen af 65% genanvendt plastik, hvilket gør den til et godt valg for den miljøvenlige forbruger.

Pris og tilgængelighed

Philips 328P6AUBREB P-line skærmen vil være tilgængelig fra januar 2018 til en vejledende pris på 3.709 kroner.