Ny prisbelønnet computermus på gaden

edbpriser.dk 10-05-43409 22:20

Produktet er en videreudvikling af forgængeren RollerMouse Free og vandt i 2010 den prestigefyldte Attendees’ Choice Award ved den amerikanske National Ergonomics Conference and Exposition.

RollerMouse Free2 er et ergonomisk, funktionelt og teknisk avanceret alternativ til standardmusen – pakket ind i lækkert design. Med Free2 kan du vinke farvel til de irriterende musesmerter, der plager mere end hver anden dansker og samtidig arbejde mere effektivt.

Rullestaven styrer
Navnet er RollerMouse Free2, og musen er som alle RollerMouse produkter kendetegnet ved, at musen styres af en rullestav og har en central placering foran tastaturet. RollerMouse Free2 modtog i 2010 den prestigefyldte pris Attendees' Choice Award på den amerikanske National Ergonomics Conference and Exposition, som gives til det nye produkt, der giver den bedste mulighed for at øge produktivitet og lønsomhed, og samtidig forbedrer arbejdsmiljø og sikkerhed*.

RollerMouse Free2 sætter nye standarder
RollerMouse Free2 adskiller sig fra tidligere modeller ved at være markant lavere. Totalhøjden er på kun 19,5 mm og dermed i tråd med tidens trend med mindre og fladere tastaturer. De medfølgende tastaturstøtter gør, at tastaturet kan justeres individuelt i højde og vinkel og sikrer, at RollerMouse Free2 og tastaturet passer godt sammen.

Contour RollerMouse Free2

RollerMouse Free2 tilbyder også langt højere præcision end tidligere set; helt op til 1600 dpi. En ny knapfunktion gør det desuden muligt hurtigt at skifte markørens hastighed i fem indstillinger – fra 800 dpi til 1600 dpi – alt efter om du arbejder med grafiske opgaver, regneark eller tekstbehandling. Den høje opløsning er også praktisk, hvis man arbejder med dobbelte computerskærme.

”RollerMouse Free2 sætter nye standarder inden for ergonomiske mus. Den bygger videre på de velkendte og populære principper fra forgængeren – men tilfører en række ekstra features. De tekniske detaljer er stærkt forbedrede, og de nye funktioner betyder, at arbejdet ved computeren bliver meget mere effektivt og behageligt for brugeren,” siger adm. direktør for Contour Design Danmark, Preben Bitsch.

Stort behov for ergonomiske arbejdsredskaber
Rigtig mange mennesker oplever et konkret behov for et alternativ til den traditionelle computermus, der uhensigtsmæssigt er placeret ved siden af tastaturet. En undersøgelse foretaget af Userneeds for Contour Design viser, at hele 6 ud af 10 danskere har oplevet musesmerter, og hver fjerde af disse har haft smerter, der varede en måned eller mere.

”De årligt tilbagevendende undersøgelser af udbredelsen af musesmerter viser, at der er tale om et alvorligt problem, som kun bliver større, jo flere danskere der har et stillesiddende computerarbejde. Ligesom et head-set er en selvfølge i ethvert call-center, bør en centreret, ergonomisk mus være det for alle, der arbejder med computer til daglig. Det vil kunne spare både samfund og virksomheder mange penge på sigt, ” siger Preben Bitsch.

Contour RollerMouse Free2


* Attendees’ Choice Award 2010 –The National Ergonomics Conference and Exposition (Se mere på www.ergoexpo.com)