Ny serie Network Storage-løsninger bringer 2,5 GbE-oplevelsen ind i dit liv – og det er blot begyndelsen!

Redaktionen - 31-08-2020 17:57

Den nye QNAP TS-x53D-serie har to 2,5 GbE RJ45 LAN-porte til at levere op til 5 Gbps overførselshastigheder ved brug af eksisterende CAT5e-kabler. Skalerbar lagerkapacitet op til 96 TB i én enhed plus opgraderinger til 10 GbE-forbindelser og/eller M.2 SSD-cache gør det muligt at opfylde stadigt voksende performancekrav

De nye og hurtigt stærkt voksende multi-gigabit Wi-Fi 6 (802.11ax) netværksstandarder har øget efterspørgslen efter båndbredde i både kablede og trådløse netværksforbindelser. Mens højere netværkshastigheder især er en fordel i flerbrugermiljøer som arbejdspladser, kan hjemmebrugere også efterspørge større båndbredder for at drage fordel af hurtigere internethastigheder. QNAP kan nu levere et komplet udvalg af netværks- og storage-løsninger til opgradering af hele it-systemer til højere hastigheder.

Kraftcentret i TS-x53D 2,5 GbE NAS-serien, som er tilgængelig i modeller med 2, 4 og 6 båse, hver med en drevkapacitet på op til 16 TB pr. bås, er en Intel Celeron J4125 quad-core 2,0 GHz processor med op til 8 GB DDR4-hukommelse. De to indbyggede 2,5 GbE RJ45-porte kan levere op til 5 Gbps overførselshastigheder ved brug af Port Trunking. Ydermere giver PCIe 2.0-soklen mulighed for at installere udvidelseskort til at forbedre NAS-funktionaliteten, eksempelvis et 5GbE/10GbE-netværkskort, et QM2-netværks/storage-kort eller en QWA-AC2600 trådløs adapter. TS-x53D-serien understøtter også SSD-cache til low-latency-applikationer, eller den kan automatisk optimeres til lagdelt storage med Qtier-teknologi for at opnå optimal ydelse og samtidig balancere lagerudnyttelsen.


Læs mere...