Ny støvsuger fra Dyson - nu med laser

EDBPriser 25-03-2021 08:33

Dyson som mest er kendt for deres poseløse støvsugere har nu en helt ny serie på vej.

V15 som serien er blevet navngivet er som altid en mindre opgradering af den forrige serie - men denne gang har de tilføjet en feature som måske kan vække den indre nørd.

Dyson er naturligvis helt klar over at vi er mange som er mere hjemme i øjeblikket, og at de fleste faktisk gør mere rent i hjemmet nu.
Kombineret med deres studier i støv (jo, det laver de faktisk), mener de selv at de nu har fundet en perfekt løsning.

Monteret på selve mundstykket af støvsugeren sidder nu en lille laser, som skyder en bue af grønt lys foran støvsugeren når du bruger den, det skulle ifølge Dyson gøre det nemmere at se støvet på gulvet. Det bør dog bemærkes at laser-jagt på støvpartikler kun virker på trægulv og lignende, og altså ikke på tæpper.

En anden opgradering til V15 i forhold til tidligere model er en akustisk piezo sensor, som skulle angive partikelstørrelse og frekvensen på det støv du opsamler. Ifølge Dyson er det medvirkende til at du vil få nemmere ved at se hvor meget du får fanget og hvor rent der bliver, når du støvsuger med V15.
Du vil via LCD displayet kunne se alle de vitale data på dit støv, baseret på hvad piezo sensoren fanger.

Ganske som tidligere så er støvsugeren udstyret med diverse filtre, som skulle fange op til 99,99% af alle støvpartikler.

 

Du kan se V15 modellerne på deres amerikanske hjemmeside her

 

NB: Det fremgår ikke om denne model kommer til salg i Danmark og i så fald hvornår.