Ny topmobil fra OnePlus kommer inden måneden er omme

Pernille Klausen - 09-10-2018 10:10

OnePlus 6T bliver præsenteret den 30. oktober i New York. Det globale lanceringsevent har titlen “Unlock The Speed” og 1300 billetter bliver sat til salg

Med lanceringen af den anmelderroste OnePlus 6 har OnePlus oplevet det mest succesfulde år nogensinde. Og nu er de klar til at præsenterer OnePlus 6T til det globale launch event “Unlock the Speed” i New York den 30. oktober kl. 16.00.

Til eventen vil der være et stort fokus på det globale OnePlus Community, der fortsat hjælper med at udvikle og vise retningen for OnePlus. OnePlus vil sammen med deres community fejre annonceringen af OnePlus 6T ved at afholde det største community event i virksomhedens historie.

1300 billetter bliver fra i dag sat til salg til “Unlock The Speed”. Deltagere til eventen bliver de første i hele verden, der får lov til at opleve OnePlus 6T’s hastighed. Samtidig får deltagerne mulighed for at deltage i en række interaktive aktiviteter og se eksklusive demoer. Derudover får deltagerne en goodiebag til en værdi af mere end 450 kroner.

Skulle du være i New York d. 30. oktober og have lydt til at deltage eller er du så stor fan af OnePlus at du straks går i gang med at planlægge turen nu, er kan du købe billetter til eventet for 195 kroner. Early Bird billetter koster 125 kroner, men så skal du købe allerede i dag. “Plus One” billetter, hvis du vil have en eller flere ledsagere med, koster 141 kroner. Billetterne kan købes her.

Passer en tur til New York ikke lige ind i dine planer, så er der også mulighed for at følge med hjemme fra sofaen via livestream. Du skal blot skrive dig op på denne side: www.oneplus.com/6T/launch.


Læs mere...