Ny trailer og kortfilm til "Ghost Recon: Future Soldier"

edbpriser.dk 16-05-2012 13:54

"Ghost Recon: Future Soldier" launch trailer

Når spillere verden over får mulighed for igen at iklæde sig Ghost-soldaternes uniform og gå i kamp udstyret med state-of-the-art high-tech udstyr, bliver det en endnu flottere spil-oplevelse, end vi har set før i "Ghost Recon"-spillene.

I traileren herunder får du både et indblik i historien i spillet og et indtryk af gameplayet, der lokker med avanceret og hæsblæsende kamp-indsats, som nok skal give de mange "Ghost Recon"-fans meget at glæde sig over.

Ghost Recon Alpha

Kortfilmen "Alpha" er produceret af Ridley Scotts filmselskab, og den ligger flot op til handlingen i "Ghost Recon: Future Soldier".

Vi følger en lille gruppe Ghost-elitesoldater på mission i Rusland, hvor de er på jagt efter en af verdens mest berygtede krigsforbrydere.

Men den veludførte indsats kompliceres hurtigt af uventet indblanden fra flere sider, så missionen udvikler sig eksplosivt.

"Ghost Recon: Future Soldier" konkurrence på SPILpriser.dk

Se selv den flotte forhistorie herunder og hold øje med SPILpriser.dk, når vi starter konkurrence på "Ghost Recon: Future Soldier" ved PS3- og Xbox 360-udgavernes launch den 24/5. PC-udgaven kommer den 14/6, og der bliver mulighed for at vinde spillet til alle tre platforme + merchandise.