Ny video af iPhone 6

edbpriser.dk 16-07-46640 06:06

Videoen er lavet af tech-bloggeren og YouTube-brugeren Rozetked, og den viser angiveligt en skal af en 4,7 tommers iPhone 6, der er samlet af lækkede dele.

Der er altså ikke tale om en iPhone 6 med indmad, så det er udelukkende udseendet af Apples næste mobil, du kan få indtrykket af her.

iPhone 6 bliver rundere, tyndere og med anderledes layout

Udseendet af iPhone 6 modellen i videoen passer mægtig godt med de lækkede billeder, der er dukket op på nettet i den senere tid, så der er god grund til at studere detaljer.

Først og fremmest er designet meget rundere og blødere end på de seneste iPhone modeller, hvilket inkarnerede fans nok lige skal vænne sig til.

Læs også: iPhone 6 bliver dit nye betalingskort

Ifølge videoen er det stadig muligt at betjene den nu større iPhone 6 med én hånd, selv skærmstørrelsen er vokset fra 4,0 til 4,7 tommer - det samme vil nok ikke være tilfældet med iPhone 6 phabletten på 5,5 tommer, som måske er forsinket.

iPhone 6 skulle også blive den tyndeste iPhone til dato, hvilket bevirker, at kameralinsen kommer til at stikke en lille smule ud fra chassiset, som du kan se på billedet herunder fra videoen.

iPhone 6 skal med kameralinsen stikkende lidt ud
iPhone 6 skal med kameralinsen stikkende lidt ud.

Om det kommer til at se sådan ud på den færdige iPhone 6, vides selvsagt ikke.

Sidst men ikke mindst er tænd/sluk knappen på iPhone 6 rykket ned på siden af mobiltelefonen for første gang i iPhones historie.

Læs også: iWatch bliver alligevel præsenteret 9. september

Se selv det hele i videoen herunder - husk at slå de engelske tekster til.

Følg de seneste nyheder og rygter om iPhone 6 her - og bliv skrevet op til vores dedikerede iPhone 6 nyhedsbrev