Nyd spil på tværs af platforme til PlayStation Vita og PlayStation 3 for en samlet pris

edbpriser.dk 20-04-44129 07:20

"MotorStorm RC", "Top Darts", "Hustle Kings", "WipEout HD" og "HD Fury" DLC til "WipEout 2048" og "Ultimate Marvel vs. Capcom 3" DLC skal kun købes en gang, og derefter kan det spilles på både PS Vita og PS3-systemer

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) har offentliggjort, at "MotorStorm RC", "Hustle Kings", "Top Darts", "WipEout HD" og "HD Fury" DLC til "WipEout 2048" og "Capcoms Ultimate Marvel vs. Capcom 3" DLC kan købes i PlayStation Store i de europæiske lande og PAL-territorier, og fra den 22. februar 2012 vil de indeholde en innovativ funktion, der gør det muligt at spille dem på både PlayStation 3 (PS3) og PlayStation Vita (PS Vita) til én pris.

Dem, der allerede ejer disse titler til PS3, kan downloade det samme indhold til deres PS Vita-systemer og omvendt, helt gratis. Der er ingen grund til at betale to gange for det samme indhold, hvilket fremhæver det vigtige forhold mellem PS3 og PS Vita.

Motorstorm RC

Men det er ikke kun muligheden for at købe disse spil én gang og kunne spille dem på begge platforme, der gør, at forholdet mellem PS3 og PS Vita er så vigtigt. "Motorstorm RC", "Hustle Kings", "Top Darts" og "WipEout HD" og "HD Fury" DLC til "WipEout 2048" understøtter alle spil på tværs af platforme, hvilket lader spillere konkurrere med andre spillere, ligegyldigt hvilket system de spiller på. Uanset om spillene er turbaserede eller foregår i realtid, så skaber de nye spilmuligheder en unik oplevelse.

PS Vita er i butikkerne nu og byder på utroligt flotte spil samt sociale tilslutningsmuligheder og augmented reality-features, der flytter spillene ind i den virkelige verden, som aldrig før.