Nye Apple Watch videoer

edbpriser.dk 19-02-47234 11:10

I den første video om Apples kommende smartur Watch får vi en guidet velkomst-tour, der præsenterer brugs-, indstillings- og designmuligheder for skærmen.

For det første viser Apple, hvordan man blot skal løfte armen op foran sig for at tænde og aktivere skærmen, så man kan se klokken og de informationer, man har valgt til startskærmen.

Sænker du armen igen, slukker skærmen automatisk.

Læs også: Apple Watch kommer ikke til Danmark i første omgang

Hvis du swiper op på Apple Watch, kommer du til Glances, som er et hurtigt overblik over dine applikationer - et klik på disse bringer dig videre til den fulde applikation.

Swiper du ned, kommer du til dine beskeder og notifikationer, som du så kan vælge at svare og reagere på.

Digital Crown forklaret

Apple Watch' vigtige navigationshjul, Digital Crown, der er det markante hjul på siden af uret, får også en forklaring med på vejen, og de fortæller, at det er lige så integreret i brugen af Apple Watch, som klikhjulet var det i iPod'en.

Apple Watch skærmbilleder

Digital Crown kan både bruges til at scrolle gennem beskeder og menuer, zoome ind på billeder og til at indstille tider og applikationer - hvis du trykker og holder Digital Crown hjulet inde, aktiverer du den peronlige assistent Siri.

Force Touch er en funktion på Apple Watch, hvor man ved at trykke hårdere på skærmen kommer til en række særskilte funktioner.

Den anden knap, som sidder under Digital Crown på siden af Apple Watch, bringer dig til dine favorit kontakter, så du hurtigt kan ringe dem op eller sende en besked.

Messages video

I den anden video herunder fokuserer Apple på beskeder.

Når du får en besked, gør Apple Watch dig opmærksom på det med et lille prik eller vibration, hvorefter du kan løfte armen for at få vist beskeden.

Apple Watch beskeder

Hvis du bare sænker armen igen, slukker skærmen, og der bliver ikke gjort mere ved sagen, men du kan også vælge at svare på en af flere måder.

Først kommer der en liste over prædefinerede svar, der kan sende et hurtigt svar tilbage.

Læs også: Her er firmaet der vil nytænke smartwatches fuldstændigt

Du kan også vælge at sende en animeret smiley eller ditto hjerte eller indtale en besked og sende den som enten tekst eller lydfil.

Digital Touch video

I den tredje video, viser Apple en anderledes måde, som brugere af Apple Watch kan benytte til at sende beskeder til hinanden, og som Apple kalder Digital Touch.

Apple Watch Digital Touch

Digital Touch er en funktion, der kun er tilgængelig, hvis din kontakt også har et Apple Watch.

Her er det muligt at sende en lille tegning, prikke "fysisk" til din ven eller sende en animation af din hjerterytme.


Se alle tre videoer herunder.