Nye billeder af iPhone 8 model bekræfter de fleste rygter

edbpriser.dk 13-02-49282 15:13

Der er efterhånden kun fem måneder til, at Apple vil præsentere iPhone 8 for deres ivrigt ventende fans, og da den skal markere 10 års jubilæet for iPhone, er der store forventninger til den kommende topmodel.

Derfor svirrer rygterne også ekstra lystigt i denne tid, og nu har Benjamin Geskin på hans Twitter-profil @VenyaGeskin1 fremvist billeder af en iPhone 8 model, der angiveligt stammer direkte fra Foxconn fabrikkerne, der fremstiller Apples smartphones.

Læs også: Du får mere plads på din iPhone med Apples seneste opdatering

Billederne viser, ifølge Geskin, en såkaldt CNC dummy, der stammer fra de computerstyrede CNC-maskiner hos Foxconn, der skal lave de færdige iPhone 8 modeller.

Billeder af CNC dummy fra @VenyaGeskin1

Tilbage i april 2014 havde Benjamin Geskin fået fat på sådan en dummy model af iPhone 6, og dengang svarede designet til den færdige model, så der er god grund til at tage sig af dette seneste læk, selvom Apple naturligvis godt kan nå at lave om på iPhone 8's design endnu.

På billederne kan vi se, at både front og bagside bliver helt dækket af glas på iPhone 8, som bliver holdt sammen af en smal aluminiumskant, hvorpå de resterende knapper sidder - Hjem-knappen på fronten er væk, hvilket kan betyde, at Touch-ID sensoren enten er indbygget i front-displayet, eller at den rykker om på bagsiden.

Displayet ser dog ikke ud til at bue ud over kanterne på mobiltelefonen, som flere rygter ellers havde peget på.

Billeder af CNC dummy fra @VenyaGeskin1

Bagsiden på dummy modellen er helt ren bortset fra den vertikalt arrangerede kamera opsætning med to objektiver og en LED flash.

På nedenstående skitse, som også stammer fra Geskin, kan man se, at der er gemt en række sensorer øverst på fronten af iPhone 8, og i kameramodulet bagpå er der kommet en ny lille cirkel mellem LED flashen og det nederste objektiv, som der spekuleres i kan være en ny støjreducerende mikrofon.

Skitse af iPhone 8 fra @VenyaGeskin1

Det tyder således på, at Apple går samme vej som sine store sydkoreanske konkurrenter, der begge har sendt smartphones på markedet, der har en helt display-dækket front i form af Samsung Galaxy S8 og LG G6.

Læs også: Samsung Galaxy S8's display får topkarakter og udnævnes til at være det bedste på smartphone markedet

Benjamin Geskin forestiller sig, at iPhone 8 (eller iPhone X) kommer til at se sådan ud i sit færdige design:

iPhone 8 rendering af @VenyaGeskin1


Via: SlashGear