Nye billeder viser Samsung Galaxy S6 med buet skærm

edbpriser.dk 30-03-47119 03:23

Samsung har holdt kortene tæt ind til kroppen, når det gælder deres nye flagskibsmodel, der skal få vigende markedsandele og et faldende salg op på tidligere tiders høje niveau.

Tidligere rygter har peget på, at Galaxy S6 ville lanceres samtidig med en Galaxy S Edge, der ville få en buet skærm i den ene side i stil med Galaxy Note Edge. Nye officielle billeder fra T-Mobile peger nu på, at det snarere er S6 selv, der bliver en smartphone med kurver.

Buet skærm i begge sider?

Billederne af Galaxy S6 ledsages af det lidt corny slogan ”Six Appeal” og viser den buede skærm i den ene side tydeligt, selvom resten af telefonen er op til fantasien.


Man kan akkurat udlede af dette billede, at skærmen er buet i mindst den ene side.

Der er dog også forlydender om, at den buede skærm vil være at finde i begge sider af skærmen, om end det ikke umiddelbart bliver bekræftet af disse billeder, hvorfor vi højst sandsynligt kommer til at vente til den officielle præsentation d. 1 marts, før vi kan være sikre på dette.


Det ser ud til, at Galaxy S6 bliver klædt i metal, hvilket er en god nyhed for tidligere kritikere.

Der har været meget kritik af Samsungs tendens til at klæde deres smartphones i plastik, hvilket for mange giver et indtryk af et produkt af dårlig kvalitet. Samsung ændrede dette med Galaxy Alpha, der var klædt i metal, og det materialevalg ser heldigvis ud til at fortsætte med Galaxy S6.

Læs også: Samsung Galaxy S6 ligner en ny smartphone-konge

Samsung præsenterer officielt Galaxy S6 og en eventuel Galaxy S Edge den 1. marts i Barcelona, hvor vi kan få endeligt svar på alle de spekulationer, der har været omkring Samsungs nye flagskibsmodel.

Sidste nyt:

Samsung Galaxy S6 Edge og Samsung Galaxy S6 lækket på XDA Dev. Forum

Dette billede er blevet lækket på XDA Dev. Forum den 25. februar og viser efter sigende Samsung Galaxy S6 Edge og Samsung Galaxy S6 side om side for første gang.