Nye Blu-ray afspillere fra Panasonic

edbpriser.dk 11-02-43160 21:40

Panasonic har lanceret fem nye Blu-ray-afspillere: DMP-BDT310, DMP-BDT210, DMP-BDT110, DMP-BDT111 og BD75 (2D). Afspillerne har ny og avanceret billede- og lydteknologi, og årets line-up har desuden en mængde smarte funktioner, som gør underholdning fra sofaen ligetil med f.eks. Skype via din TV-skærm.
 
Billede og lyd
Panasonic har længe haft et laboratorium i Hollywood, hvor de sammen med filmindustrien arbejder på at finde den bedst mulige teknologi til billedgengivelse på Blu-ray.

LÆS OGSÅ: Magi i Hollywood

Denne teknologi er implementeret på de nye Full-HD 3D-afspillere for at sikre billeder med effektfuld 3D samt forbedret dybde og struktur. Med 3D Effect Controller kan du selv justere effekterne i 3D-film og få præcis den 3D-effekt, som passer dig. Derudover kan du se dine gamle 2D-film fra såvel DVD som Blu-ray i 3D takket være den nye funktion 2D - 3D-konvertering, der giver filmene en naturlig dybde.

Lydkvaliteten er også blevet forbedret, så den passer til billedkvaliteten og forstærker hele oplevelsen. Med Pure Audio-funktionen reduceres flimmer-niveauet yderligere, hvilket giver bedre og klarere lyd. Topmodellen BDT310 leveres med dobbelt HDMI-indgang, hvilket gør, at man nemt kan koble lyden til sin forstærker, også selvom den ikke understøtter 3D-overførsel af billeder. Både BDT310 og BDT210 har indbygget Wi-Fi, og 110- og 111-modellerne er Wi-Fi-ready.

Alle modellerne understøtter et bredt udvalg af filformater, inklusive DivX HD og MKV, eksterne harddiske og DLNA for at sikre brugeren enkel afspilning af gemt materiale fra eksempelvis en PC.

Hurtig opstartstid og enkle menuer
Afspillerne har en ny og opdateret processor til Ultra Quick Playback for at mindske loadingstiden mest muligt. En ny, pæn og brugervenlig brugerflade med store ikoner og forklarende billeder gør Blu-ray-afspillerne lette at bruge.

3D-afspillerne kan desuden styres via iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af en gratis applikation.

BDT310 og BDT210 har også en smart Touch-Free-sensor, som gør det muligt at åbne afspilleren uden at røre ved den. Det er især praktisk, når du har hænderne fulde, eller når det er mørkt.

Panasonic DMP-BDT310 med Touch-Free Sensor

Skype
Med Skype kan brugere kommunikere visuelt med familie og venner på en stor TV-skærm. Du kan bruge Skype-funktionen sammen med dit almindelige TV (med kamera og ekstra tilbehør). Funktionen er let tilgængelig via en knap på fjernbetjeningen. En ringetone gør dig opmærksom på indkommende samtaler, også i standby eller under et TV-program. Afspilleren kan også bruges som telefonsvarer og gemme videobeskeder fra dine venner.

Alle modellerne er gjort mere kompakte og har et slankere design, og udover at være pæne at se på er de også miljøvenlige, idet materiale, emballage, transport og CO2-udslip er formindsket i forhold til tidligere modeller.

Pris og tilgængelighed
Modellerne er i butikkerne fra starten af marts 2011. Priserne er endnu ikke fastlagt.