Nye features på vej hvis du har tado i hjemmet

Martin - EDBPriser 24-03-2021 12:59

Hvis du bruger tado i hjemmet til styring af f.eks. dine radiatorer eller din varmepumpe, så er det nu lidt nyheder til dig.

Det kan selvfølgelig også være at du overvejer at skifte til tado, og i så fald kan de nye funktioner måske hjælpe dig med at tage beslutningen endeligt.

I deres seneste opdatering til deres app har de tilføjet 3 nye funktioner, som du kan se lidt mere om nedenfor. Derudover har de ligeledes præsenteret en stander til montering af dine enheder.

De nye funktioner i appen er følgende.

  1. Børnelås - hvis dine små poder er glade for at pille ved dine termostater fordi de kan lyse og klikke, så er der ny godt nyt. Med børnelåsen aktiveret vil det ikke være muligt at foretage indstillinger på termostaten, og din varme vil derfor bare følge din opsatte tidsplan.
  2. Hurtig Funktioner (quick actions) - I stedet for at skulle ændre hvert enkelt rum for sig, f.eks. hvis du bare vil skrue op eller ned for hele huset, så kan du nu nemt og hurtigt gøre dette. Funktionen burde være tilgængelig inden for få uger.
  3. Sammenlign - Auto-assist brugere vil få mulighed for at sammenligne varmeforbruget i forskellige periode med hinanden. På den måde vil du kunne få et større indblik i dit forbrug da du vil kunne sammenligne med f.eks. lignende perioder tidligere.

Du kan læse hele deres pressemeddelelse her.