Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Nye ovne fra Bosch er mere avancerede end nogensinde

edbpriser.dk 18-09-2014 15:59

Lanceringer af nye hvidevarer er efterhånden blevet et kapløb mellem de store producenter om, hvem der kommer først med nye smarte funktioner, hvilket jo kun er til gavn for os forbrugere.

Denne gang er det Bosch’ tur til at lette arbejdet i køkkenet med deres nye Serie 8-ovne. De er et teknologisk svar på de vigtigste to krav, som de fleste forbrugere har til deres ovn, nemlig perfekte madlavningsresultater og nem betjening.

Bosch’ nye ovne klarer arbejdet for dig

De perfekte madlavningsresultater klarer Bosch først og fremmest med tre rigtig smarte funktioner. Der er tale om en PerfectBake sensor, et PerfectRoast stegetermometer og et 4D varmluftsystem.

PerfectBake-sensoren bruges naturligvis ved bagning, og den måler konstant fugtniveauet i ovnen og justerer løbende bageprocessen i forhold til dette.

Læs også: Her er verdens første antiallergiske tørretumbler

Ovnen slukker af sig selv, når brødet, tærten eller kagen er bagt færdig, så man får det helt rette resultat hver gang. Det kræver bare, at man vælger, hvad man vil bage, inden man starter programmet.


Med Bosch' Serie 8-ovne får du et perfekt resultat, hver gang du bager brød.

PerfectRoast benytter sig af samme koncept, men her er det kernetemperaturen, der måles på. Ligegyldig om man tilbereder fugl, fisk eller kød får man det ønskede resultat. Den mest avancerede ovn kan endda måle kødets temperatur hele tre forskellige steder.

Et basalt krav for optimal madlavning i ovnen er, at varmen fordeler sig jævnt. Det er et problem ved brug af varmluft i mange ovne, men Bosch’ 4D varmluft-system sørger for, at varmen altid er optimalt fordelt. Det skyldes blandt andet, at ventilatorhjulene på skift roterer i begge retninger.

Elegant og energieffektiv ovn

Designet af de nye Serie 8-ovne har fået et interessant twist med en såkaldt betjeningsring, der befinder sig uden om en rund skærm, der giver information om tid og temperatur.


Der er blevet tænkt grundigt og længe over det flotte betjeningspanel på Bosch' nye ovne.

Den giver ovnene et rent og simpel udseende, der sammen med kombinationen af glas og paneler i stål betyder, at designet af Serie 8 skiller sig ud fra de fleste andre ovne.

Læs også: Hvidevarer fra Electrolux er resultatet af 90 års erfaring

Bosch har desuden bestræbt sig på at sikre en høj energieffektivitet, der er et vigtigt parameter for mange danskere. Der er således strømbesparende LED-belysning og kulfri Eco Drive motorer i mange af Bosch’ hvidevarer for at sikre et så grønt aftryk som muligt.

Bosch’ Serie 8 kommer til Danmark fra april 2015, og vi må vente lidt endnu, før Bosch offentliggør de vejledende udsalgspriser. Kan du ikke vente helt indtil da, så kan du finde de billigste priser på ovne lige her.