Nye rygter om iPhone 6c

edbpriser.dk 18-06-2015 15:36

Vi har tidligere skrevet om, at der er kommer en iPhone 5c-lignende iPhone 6c sammen med iPhone 6s og iPhone 6s Plus, der vanen tro ventes at blive præsenteret af Apple til efteråret.

Men hvor iPhone 5c blot var en (lidt) billigere udgave af iPhone 5s i en plastik-skal i forskellige friske farver, lader det til, at der bliver flere punkter, hvorpå iPhone 6c vil skille sig ud.

Mindre skærm og pris på iPhone 6c

Plastik-skal og farver vil gå igen på iPhone 6c, men skærmen vil holde sig på de oprindelige 4 tommer modsat iPhone 6s og 6s Plus på henholdsvis 4,7 og 5,5 tommer.

Læs også: Sådan får du nemt mere plads på din smartphone eller tablet

Hvis iPhone 6c så ovenikøbet bliver lidt tyndere ligesom de seneste iPhone modeller, vil den være en meget lommevenlig smartphone til dem, som synes, at de nye iPhone 6 størrelser er for store til en bukselomme.

iPhone 5c sammenlignet med en iPhone 6c

iPhone 5c sammenlignet med en iPhone 6c
iPhone 5c (til venstre) sammenlignet med et lækket iPhone 6c cover (til højre). Kilde: Future Supplier .

iPhone 6c vil højst sandsynligt blive udstyret med den nuværende A8 processor fra Apple, mens iPhone 6s og iPhone 6s Plus efter al sandsynlighed får en ny A9 chip, og dermed burde iPhone 6c blive noget billigere end sine storebrødre - hvor meget er der dog ingen, der tør spå om endnu.

Apple har selv vist et billede af iPhone 6c

I forbindelse med præsentationen af en ny Lightning dock til iPhone publicerede Apple en række billeder af docken i brug.

Det sidste af disse var det billede, du kan se øverst her på siden, hvor en iPhone i plastik-skal men uden firkanten på Hjem-knappen optrådte.

Billedet blev hurtigt skiftet ud på Apples hjemmeside med et billede af en iPhone 5c placeret i docken, men det kunne tyde på, at iPhone 6c får fingeraftrykslæser og Touch ID opgradering, så den også vil kunne bruges til at betale med igennem Apple Pay.

Læs også: 5 batteripakker til ferien og festivalen

Vi kommer ikke til at få nogle officielle udmeldinger fra Apples side før præsentationen til september, men mere og mere tyder på, at vi får tre nye iPhone 6 modeller at se.


Kilde: TechRadar