Nye Sony batteripakker til opladning på farten

edbpriser.dk 22-08-46796 11:40

De fleste smartphone- og tablet-brugere kender problemet, at ens enheder begynder at sukke efter strøm op ad dagen, hvis man har brugt sin mobil eller tablet-PC lidt for intensivt.

Mens vi venter på det store batteri-gennembrud til vores mobile gadgets, som vi ellers er blevet sat i udsigt gang på gang, er den bedste løsning på problemet at medbringe en ekstern batteripakke, hvis man vil være sikker på ikke at løbe tør.

Læs også: Mikro-vindmøller skal oplade mobilen

Det har også Sony indset for længst, hvorfor de har flere batteripakker på markedet allerede.

Sony CP-V10 oplader flere enheder af gangen

Nu kommer der så tre nye eksterne batteripakker fra Sony med hver deres kapacitet.

Sony CP-V10 er den største med hele 10.000 mAh under den sorte kappe, hvilket burde være juice nok til omkring fire opladninger af en normal smartphone.

Sony CP-V10 kan også bruges til at oplade flere enheder på en gang, så hvis behovet er stort, er de 500 kroner, som Sony CP-V10 koster, givet godt ud.

I Sony CP-V5 er der et batteri på 5.000 mAh, som sjovt nok rækker til cirka to opladninger.

Sony CP-V5

Sony CP-V5 kommer i hvid, sort, blå og grøn og koster ved lanceringen 300 kroner.

Læs også: Løb aldrig tør for strøm til din smartphone

Den mindste eksterne batteripakke fra Sony i denne omgang hedder CP-V3, og den klarer rundt regnet en enkelt opladning af mobiltelefonen med sine 3.000 mAh.

Sony CP-V3 farver

Sony CP-V3 bliver tilgængelig i hvid, lilla og blå og kommer til at koste 250 kroner.

Oplader alt via USB-kabel

Fælles for alle tre batteripakker er, at tilslutningen foregår via USB-kabel, så det ikke kun er Android mobiler, der vil kunne nyde godt af den medbragte strøm.

Både iPhone, tablets og diverse kameraer vil således kunne oplades med Sonys nye batteripakker, der kommer på det danske marked i løbet af november måned.