Nye TomTom GPS'er har livslang verdenskort- og fotofældeservice

edbpriser.dk 18-02-47815 00:10

TomTom har en mission om at gøre hver eneste biltur nemmere, og derfor tilbyder de nu livslang service på alle deres produkter, når det gælder opdaterede kort til hele verden og deres populære fotofældeservice.

Således følger Lifetime Verdenskort og Lifetime Fotofælder også med, når man køber TomToms nye GO 51 og 61, der er firmaets nyeste GPS modtagere til bilen.

Læs også: Apple sætter turbo på bil-udvikling med kæmpe-afdeling: Apple-bil vil være klar i 2019

Lifetime Verdenskort gør det muligt at køre med kort fra hele verden uden ekstra omkostninger i hele TomTom GO-enhedens levetid.

Lifetime Fotofælder oplyser føreren om alle fotofælders placering i hele enhedens levetid – både de permanente og de mobile.

Præcis trafikprop information med TomTom Traffic

For at undgå trafikpropper kombinerer TomTom GO enhederne trafikinformation i realtid med ruteplanlægningsteknologi for at advare billister om hurtigere ruter, så snart de bliver tilgængelige.

TomTom MyDrive trafikprop information
TomTom MyDrive trafikprop information.

TomTom Traffic dækker alle kortlagte veje, lover TomTom, og den kombinerer millioner af datakilder fra hele verden for at give dig trafikinformation, der er så præcis, at den med hver ny opdatering kan bestemme begyndelsen og enden på trafikpropper med ned til 10 meters nøjagtighed.

TomTom GO 51 og 61 har begge touch-skærme på henholdsvis 5 og 6 tommer, og de kommer desuden med TomTom MyDrive, der gør brugeren i stand til at bruge deres smartphone, tablet eller PC til at overføre ruter og destinationer til deres TomTom GO enhed, inden de sætter sig ud i bilen.

Læs også: Tag på skattejagt med din GPS

Hvis du har en tidligere TomTom GO enhed, kan du også få glæde af MyDrive, hvis du bare opdaterer GPS modtageren.

Pris og tilgængelighed

TomTom GO 51 og 61 er på vej ud i butikkerne nu til vejledende priser på henholdsvis 1.399 og 1.599 kroner.