Nye trailere til "Hobbitten" og "The Dark Knight Rises" med flere

edbpriser.dk 21-12-2011 11:15

Hobbitten
Ventetiden er lang for alle fans af Peter Jacksons fantastiske filmatiseringer af Tolkiens klassikere, da "Hobbitten" først dukker op i biograferne til næste jul.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om en trailer for filmen gør ventetiden nemmere eller sværere, men i hvert fald ser det ud til, at Peter Jackson følger flot op på "Ringenes Herre"-filmene.


The Dark Knight Rises
Christian Bales og Christopher Nolans tredje Batman-film er ifølge rygterne deres sidste, og hvis man går ud fra traileren herunder, kommer de til at afslutte trilogien på fornemste vis.


Wrath of the Titans
"Clash of the Titans" var ikke sidste års mest vellykkede film, og især dens dårlige 3D-konvertering fik tæsk af anmelderne, men der var alligevel nogle rigtig flotte actionsekvenser og et ganske solidt cast med Sam Worthington i front.

Efterfølgeren "Wrath of the Titans" har samme stærke hold af skuespillere og en ny instruktør, og så må vi håbe, at de har fået skrevet et bedre manuskript denne gang, for effekterne ser i hvert fald heller ikke ud til at fejle noget denne gang.


The Expendables 2
For fans af actionfilm var det lidt af en våd drøm, der gik i opfyldelse, da Sly samlede sit drømmehold af actionstjerner og sparkede røv i "The Expendables".

Nu gør han det igen med alle de overlevende ikoner fra 1'eren samt Jean Claude Van Damme og selveste Chuck Norris - det kan jo kun blive stort!


Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Makkerparret Neveldine/Taylor har skabt sig et velfortjent navn med deres vanvittige over-the-top "Crank"-film, der viste Jason Statham i absolut topform.

Nu har de så slået sig sammen med over-the-top mesteren, Nicolas Cage, i opfølgeren til "Ghost Rider", og som man kan forvisse sig om i traileren herunder, har de to herrer vist fået lov at slå sig løs på bedste "Crank"-manér i selskab med en ildspyende (og -pissende) Cage - vi håber, det holder...