Nye TV-oplevelser fra Sony

edbpriser.dk 15-05-44003 03:16

Hvor godt kan et TV blive? Kan TV'et gøre vores liv nemmere? Og kan det hele samles i et flot design? Disse spørgsmål har Sony stillet sig selv i forbindelse med udarbejdelsen af deres 2012 serie.

I den nye serie af BRAVIA TV har Sony forbedret sin billedprocessor, X Reality PRO, så billeder i en dårlig kvalitet gøres endnu mere klare og flotte, og praktisk talt nærmer sig HD-kvalitet. Desuden gør teknologien også 2D- og 3D-billeder mere skarpe.

Sony har også forbedret sin nye serie af internet-TV ved at tilføje flere kanaler og flere apps samt at øge forbindelsesmulighederne til øvrige platforme. Dertil kommer de nydesignede TV-standere og skærme, der får dit hjem til at se endnu flottere ud.

Opgraderet X-Reality og X-Reality PRO
Den smarte processorteknologi, der er hjertet i Sonys flotte billedkvalitet, X-Reality og X-Reality PRO, er nu blevet endnu mere avanceret. X-Reality PRO-teknologien i dit TV ved, hvad du ser, inden du selv ved det. Teknologien identificerer, hvornår et ansigt på skærmen eller en baggrundsindstilling behøver flere detaljer og justerer lynhurtigt billedet derefter.

Teknologien ved også, hvilken type indhold du ser, hvad enten det er digital-TV, online-video, et fotografi, en DVD- eller Blu-ray-film, og justerer igen billedet derefter.

Sony har endda overført billedmagien fra X-Reality- og X-Reality PRO-teknologien til 3D-indhold, idet Super Resolution-funktionen opgraderer 3D-indhold til HD. Resultatet er skarpere billeder og en mere jævn afspilning af scener i 3D. Det er uden tvivl Sonys mest fanstatiske billedkvalitet til dato – uanset hvad du ser.

Sony HX855

Kom dybere ind i nettet
Forbindelsesmuligheder er et nøgleord i Sonys nyeste serie af TV. De har alle indbygget Wi-Fi, så du hurtigt kan komme på nettet og nyde godt af de mange muligheder for at se film og andet online-indhold på din egen, store fladskærm.

Sony Entertainment Network-tjenesten vokser hele tiden og giver dig nye muligheder for at opleve flere kanaler, flere apps og flere internetservices. Sony har eksempelvis tilføjet meget mere musik til tjenesten. Udover integration til Twitter, Facebook og Skype kan du på alle Sonys internetkompatible TV også se og gense udvalgte TV-programmer.

Sony Internet TV komplementerer også Sonys Google TV-baserede medienetværksafspiller, NSZ-GS7, og Blu-ray-afspiller, NSZ-GP9. Takket være interface-integrationen med Sonys fjernsyn får du direkte adgang til en ny verden af indhold ved blot at forbinde de to enheder via et HDMI-kabel.

Forbundne enheder
Film, TV-programmer og videoindhold opbevaret på din PC - eller selv billeder lagret på din smartphone – får nyt liv med teknologierne Intelligent Connect og Wi-Fi Direct.

Så snart dit TV er forbundet til dit hjemmenetværk, kan du streame alt indhold trådløst til dit TV. Du kan smide billeder og musik direkte over på dit TV med en enkelt håndbevægelse, ligesom du kan gribe en hjemmeside, du har browset rundt på, og tage den med dig. Det handler alt sammen om valg – din underholdning, når det passer dig.

Sony HX855

2012-design
Har du nogensinde set et svævende TV? Sony har tænkt fuldstændig ud af boksen, hvad angår designet af TV-standeren til Sonys LED-TV, som får det til at se ud som om, at det hviler på en pude af luft – selvom det selvfølgelig står særdeles stabilt og sikkert.

Sonys nye TV-standere med integrerede højttalere leverer lydkvalitet i høj klasse samt et stilrent staffelilignede design ideelt til moderne, lave møbler. Selv de nye 3D-briller er blevet forbedret, så de nu vejer mindre og ser mere sporty ud med et ultra-let titaniumstel.