Nyt B&O-tv har vinger, der folder sig ud som en sommerfugl

Rasmus Elm Rasmussen - 09-04-2019 12:14

Beovision Harmony forvandler sig fra lydsystem til tv ved at egetræsfronter åbner sig op som en sommerfugl, der spreder sine vinger

De har givet den gas i designafdelingen hos B&O. Noget tyder på at de har fået helt frie tøjler med det nye Beovision Harmony, som vel nok er det mest dristige vi har set fra Struer de seneste år.

Det nye tv blev præsenteret ved designugen i Milano i går. Og netop tanken på design og indretning har afgørende for udformningen af Beovision Harmony. Det er skabt til dem der ikke nødvendigvis er vildt begejstrede for at have et stor skærm stående fremme i stuen, når den ikke bliver brugt.

Derfor synker skærmen på Beovision Harmony ned til jorden, når tv’et ikke bruges. Her dækkes det af to egetræsplader med et komplet lydanlæg indbygget bagved. Således skæmmer det ikke indretningen, men bliver en funktionel designgenstand, en højttaler, der kan indgå i multirum- eller surround-setup med andre Beolink-højttalere. Du kan også streame musik direkte fra din smartphone via Bluetooth, Apple Airplay 2 og Chromecast.


Læs mere...