Nyt læk viser front-designet på Samsung Galaxy S8

edbpriser.dk 25-09-49024 04:33

Ifølge nærmest alle lækkede informationer om Samsungs kommende Galaxy S8 og S8 Plus modeller forlyder det, at de vil gøre skærmen større uden at gøre selve mobiltelefonen større.

Det vil de opnå ved at droppe den fysiske knap i bunden af telefonen, som i stedet bliver indlejret i displayet.

I den smalle ramme i toppen af Galaxy S8 skal der så være kamera, højttaler og muligvis en iris scanner, ifølge Android Police, som også ser flere lighedspunkter i layoutet af sensorer med den tilbagekaldte Galaxy Note 7.

Læs også: LG G6 lanceres tidligt for at slå Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 og S8 Plus beskyttelsescover læk

Det lækkede billede herover er ikke af Samsungs egne frontplader til Galaxy S8 modellerne, men det viser angiveligt et par skærmbeskyttelsescovere, hvilket giver meget god mening, da producenter af tilbehør gerne får tidlig adgang til det endelige design, så de kan være klar med deres produkter til lanceringen.

Billedet viser også, at Samsung for første gang har designet displayet med afrundede hjørner, hvilket ikke er set før på Samsungs OLED displays.

Det manglende beskyttelsescover til en flad version af Galaxy S8 på billedet har givet ny vind til rygterne om, at Samsung dropper den udgave af mobilen og udelukkende satser på "edge" versionerne, men det er stadig ikke bekræftet.

Læs også: 8 GB RAM i Samsung Galaxy S8?

Med det næsten rammeløse design og de afrundede hjørner på displayet ser det under alle omstændigheder ud til, at Samsung Galaxy S8 og S8 Plus bliver nogle af de flotteste smartphones på markedet.