Nyt Oculus-headset sætter VR-oplevelsen fri

Rasmus Elm Rasmussen - 21-03-2019 12:22

Det nye Oculus Rift S headset behøver ikke eksterne sensorer for at kortlægge dine omgivelser og leverer bedre grafik, større komfort samt adgang til helt nye spil

Det er den nye Oculus Insight tracking-teknologi, der gør det muligt at bruge Oculus Rift S uden eksterne sensorer. Den mapper dine omgivelser ved hjælp af computeralgoritmer og følger dine bevægelser, så du kan bevæge dig frit, flydende og hurtigt rundt.

Oculis Rift S byder desuden på bedre grafik og Passthrough+, en ny features der giver brugeren muligheden for at se glimt af den virkelige verden, uden at tage headset’et af.

Facebook, som står bag Oculus, har i samarbejde med Lenovo redesignet Rift S, så headsettet nu er mere komfortabelt at have på med bedre vægtdistribution, lysblokering og et jackstik, der sørger for, at brugeren kan bruge sine egne høretelefoner.

Med Oculus Rift S lanceres nye VR-spil, såsom Asgard’s Wrath, Defector, og Stormland og vil også have adgang til det eksisterende Rift-bibliotek, så man kan spille et væld af spil fra dag et.


Læs mere...