Nyt prissammenligningssite for hårde hvidevarer og køkkenudstyr

edbpriser.dk 06-10-45802 11:53

Priser.dk er netop blevet relanceret med fokus på prissammenligning af hårde hvidevarer og køkkenudstyr.

Priser.dk er EDBpriser.dk's søstersite og bygger derfor meget naturligt på samme velkendte design og funktionalitet, som EDBpriser tilbyder sine tusinder af trofaste brugere.

Dette betyder også, at vi på vores hvidevarer på Priser.dk tilbyder lige så dybdegående informationer, som på vores hardware produkter på EDBpriser.

Du kan derfor også filtrere og søge dybt i specifikationerne og fremsøge lige netop det produkt, der passer til dine ønsker og krav.

Du kan endvidere sammenligne produkter, så du kan holde specifikationer som strømforbrug, kapacitet og lignende op overfor hinanden og derudfra vælge dit produkt.

Find den bedste pris på Priser.dk

Som det er antydet i navnet, er prisen i fokus på Priser.dk.

Landets førende forhandlere melder deres priser ind til os på alt fra vaskemaskiner og emhætter til kaffemaskiner og brødristere.

Vi lister så priserne efter den billigste forhandler med den bedste leveringstid, og dermed har brugeren hurtigt et overblik over, hvilke forhandlere der har varen på lager og til hvilken pris.

Er du i markedet efter en ny opvaskemaskine, mikroovn eller måske en ismaskine, så vil Priser.dk være et godt sted at tjekke, så du kan finde den bedste pris på den vare, du søger.

Find julegaverne på Priser.dk

Med julen for døren er Priser.dk naturligvis også det rette sted at besøge, hvis der er familiemedlemmer eller venner, som ønsker sig nye hårde hvidevarer eller køkkenudstyr.

På Priser.dk får du hurtigt overblikket over markedet, du finder nemt den bedste pris og du kan straks se, om julegaven kan nå frem i tide.

Besøg Priser.dk her

Køkken med hårde hvidevarer og køkkenmaskiner
Find de bedste priser på køkkenmaskiner på Priser.dk, Foto: All Over Press