Nyt Virtual Reality headset fra Samsung

edbpriser.dk 13-08-47450 17:36

Samsung Gear VR - Innovator Edition hedder det nye Virtual Reality headset, der er i butikkerne nu, og som passer til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge.

Samsung Gear VR er dermed en af de første muligheder for at eje og prøve Virtual Reality, men det er alt andet lige lidt af en udgift, hvis man tager prisen for mobiltelefonen med i prisen.

Læs også: GoPro kommer både med kameradrone og Virtual Reality kamerahus

Til gengæld lover Samsung nogle helt unikke oplevelser indenfor både film og spil, og indhold til Samsung Gear VR kan downloades fra Oculus Store, hvor der er et udvalg af både VR-spil og eventyr.

Forbedringer i Samsung Gear VR - Innovator Edition

Samsung Gear VR er gjort 15 procent mindre end forgængeren, Gear VR til Samsung Galaxy Note 4, og den har fået et mere ergonomisk design, så den er mere behagelig at have på.

Samsung Gear VR 96 grader synsvinkel

Komforten er også blevet forbedret med integreret ventilation, så skærmen ikke dugger til, når man bruger den i længere tid.

Det er samtidig blevet nemmere at bruge Samsung Gear VR i lang tid, da man kan tilslutte et microUSB-kabel til headsettet, som oplader både mobil og headset på samme tid.

Sætter man Gear VR i standby-mode, oplades mobilens batteri fortsat.

Læs også: Oculus Rift kommer til salg i starten af 2016

Det er muligt at købe Samsung Gear VR - Innovator Edition allerede nu, og du kan finde den bedste pris lige her.