Panasonic-projektorer imponerer på messe

edbpriser.dk 11-02-2015 15:33

Ordet Panasonic-projektorer ligger godt i munden, og i virkelighedens verden går de to også sammen som hånd i hanke.

Panasonics projektorer er nemlig blandt de førende på markedet, og det ser ud til, at Panasonic forsat gerne vil besætte den position. Det japanske firma har i hvert fald lanceret tre nye modeller, hvoraf en af dem er en videreudvikling af den projektor, der blev brugt ved åbningsceremonien ved OL i London.

Innovation hele vejen rundt

Opgradering af OL-projektoren har fået det mundrette navn DLP PT-DZ21k Evo. Dens forgænger bliver, ud over OL-værter, brugt af virksomheder inden for udlejning og sceneopsætning i store lokaler.

Læs også: Panasonic skifter til Firefox OS i nye Smart TV

Den nye 3-chip version har en højere opløsning, større kontrast, et fald på 50 % i opfattet støj, et lavere strømforbrug og er udstyret med DIGITAL LINK med en enkelt kabelforbindelse, så der er forbedringer næsten hele vejen rundt.


Der er til opgaver som disse, at den nye DLP PT-DZ21K kan blive brugt.

En anden nyhed fra Panasonic er PT-RQ13K, der er verdens letteste og mest kompakte 4K-projektor. Den bruger drevteknologi med firedobbelt pixel, hvorfor den kan producere ekstremt detaljerede 4K-billeder i filmkvalitet.

Projektorer bliver også anvendt til diverse installationsprojekter, hvorfor Panasonic også præsenterer den lydsvage 1-chip DLP PT-DZ780 projekter, der er beregnet til døgndrift i blandt andet auditorier og udstillingslokaler.

Læs også:  Sharp fremviser 8K TV

DLP PT-DZ780 er den mest støjsvage projektor i sin klasse takket være et avanceret væskekølesystem, der reducerer til driftsstøjen til næsten uhørlige 30 dB.

Der er altså ikke noget, der tyder på, at vi har set det sidste til Panasonic-projektorer, hvilket ordjonglører og Panasonic-fans sammen kan glæde sig over.